Besök

Öppettider
Måndag-Fredag 08:00-17:00
Besöksadress
Nordmannatorget
442 37 Kungälv

Kontakta oss

Eposta gärna men för medicinska frågor ring eller använd Mina vårdkontakter!

Telefonnummer
010 - 4733800
Telefontid
Måndag-Fredag 07:30-16:30
E-post
Postadress
Närhälsan Nordmanna vårdcentral
Nordmannatorget
442 37 Kungälv

Sjuk kväll eller helg?

Vårdcentralschef

Dragan Milusic
Telefon 070-205 12 11
 

Bitr. vårdcentralchef

Lena Samuelsson
Telefon: 070-200 63 01
 

Välkommen till Närhälsan Nordmanna

Din egen vårdcentral

Ibland är det skönt att ha nära till hjälpen. Vi på Närhälsan Nordmanna vårdcentral tar hand om dig som blivit sjuk, skadat dig eller upplever psykisk ohälsa. Hos oss får du en trygg kontakt genom hela livet och vi hälsar barn och vuxna i alla åldrar välkomna.
Varmt välkommen till Närhälsan Nordmanna vårdcentral

Välkommen till Närhälsan Nordmanna vårdcentral i Kungälv.

Vi som arbetar inom Närhälsan har en bred kunskap om hela människan och det gör att vi kan erbjuda dig ett professionellt omhändertagande där vi ser till dig och dina behov. För oss är det viktigt att arbeta med förebyggande insatser. Därför erbjuder vi hälsofrämjande stöd och behandling så att du kan hålla dig frisk och må bra utifrån just dina förutsättningar.

Vår verksamhet består förutom läkarmottagning även av distriktssköterskemottagning och mottagning av specialistsjuksköterska inom astma/KOL samt diabetes. Våra läkare ansvarar även för hemsjukvården och för personer som bor på särskilda boenden. Hos oss kan du träffa samtalsterapeut som även är utbildad inom sexologi. 

Vi har tidsbeställd mottagning för både planerade och akuta besök. Du kan boka tid via telefon eller vår hemsida, se länk till höger, detta för att du som patient skall slippa sitta och vänta längre än nödvändigt.

Vårt mål är att göra stunden på vårdcentralen så trivsam och smidig som möjligt.

Laboratorium
Vårt laboratorium har öppet måndag - fredag klockan 08:00 - 11:00.

Vaccination
Kontakta oss ifall du behöver vaccination mot säsongsinfluensan, TBE-vaccinering eller HPV- vaccination mot livmoderhalscancer.

Närhälsan Nordmanna barnavårdcentral

Barnavårdscentralens uppgift är att stödja dig som förälder i allt vad föräldraskapet innebär och möjliggöra en god utveckling vad gäller hälsa och trygghet hos ditt barn.

Nyheter från Närhälsan

Ont?

uiqt|wB%vizlkmv|zitmv5vwzluivviH%vozmoqwv5{m%vizlkmv|zitmv5vwzluivviH%vozmoqwv5{muiqt|wBlzioiv5uqt}{qkH%vozmoqwv5{mlzioiv5uqt}{qkH%vozmoqwv5{muiqt|wBtmvi5u5{iu}mt{{wvH%vozmoqwv5{mtmvi5u5{iu}mt{{wvH%vozmoqwv5{muiqt|wB)$#&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&{|%ytmE