Kontakta oss

Telefonnummer
010 - 4733800
Telefontid
Måndag-Fredag 08:00-16:30
Postadress
Närhälsan Nordmanna vårdcentral
Nordmannatorget
442 37 Kungälv

Besök

Öppettider
Måndag-Fredag 08:00-17:00
Besöksadress
Nordmannatorget
442 37 Kungälv

Sjuk kväll eller helg?

Tf Vårdcentralschef

Lena Samuelsson
Telefon: 070-200 63 01
 

Synpunkter

Välkommen med dina synpunkter. För medicinska frågor, av- eller ombokningar var god ring eller kontakta oss genom att logga in på 1177 Vårdguidens e-tjänster

E-post

Välkommen till Närhälsan Nordmanna

Din egen vårdcentral

Ibland är det skönt att ha nära till hjälpen. Vi på Närhälsan Nordmanna vårdcentral tar hand om dig som blivit sjuk, skadat dig eller upplever psykisk ohälsa. Hos oss får du en trygg kontakt genom hela livet och vi hälsar barn och vuxna i alla åldrar välkomna.
Varmt välkommen till Närhälsan Nordmanna vårdcentral

Välkommen till Närhälsan Nordmanna vårdcentral i Kungälv.

 

Vi som arbetar inom Närhälsan har en bred kunskap om hela människan och det gör att vi kan erbjuda dig ett professionellt omhändertagande där vi ser till dig och dina behov. För oss är det viktigt att arbeta med förebyggande insatser. Därför erbjuder vi hälsofrämjande stöd och behandling så att du kan hålla dig frisk och må bra utifrån just dina förutsättningar.

Vår verksamhet består förutom läkarmottagning även av distriktssköterskemottagning och mottagning av specialistsjuksköterska inom astma/KOL samt diabetes. Våra läkare ansvarar även för hemsjukvården och för personer som bor på särskilda boenden. Hos oss kan du träffa samtalsterapeut som även är utbildad inom sexologi. 

Vi har tidsbeställd mottagning för både planerade och akuta besök. Du kan boka tid via telefon eller vår hemsida, se länk till höger, detta för att du som patient skall slippa sitta och vänta längre än nödvändigt.

Vårt mål är att göra stunden på vårdcentralen så trivsam och smidig som möjligt.

Laboratorium
Vårt laboratorium har öppet måndag - fredag klockan 08:00 - 11:00.

Vaccination
Kontakta oss ifall du behöver vaccination mot säsongsinfluensan, TBE-vaccinering eller HPV- vaccination mot livmoderhalscancer.

Närhälsan Nordmanna barnavårdcentral

Barnavårdscentralens uppgift är att stödja dig som förälder i allt vad föräldraskapet innebär och möjliggöra en god utveckling vad gäller hälsa och trygghet hos ditt barn.

Nyheter från Närhälsan

  • Reslust – webbspelet om sex, relationer och känslor

    23 maj 2016

    Att resa gör något med oss. Vi söker äventyr. Vi slappnar av. Vi provar nytt. Reslust är webbspelet för dig som är ung och handlar om ömsesidighet och...

  • Stort tack!

    17 maj 2016

    Tack till alla som lämnat inspirerande och värdefulla svar i vår enkät om ny webbplats

Ont?

1177 Vårdguiden

Vårdval

uiqt|wBtmvi5u5{iu}mt{{wvH%vozmoqwv5{mtmvi5u5{iu}mt{{wvH%vozmoqwv5{muiqt|wB%vizlkmv|zitmv5vwzluivviH%vozmoqwv5{m%vizlkmv|zitmv5vwzluivviH%vozmoqwv5{m