Välkommen till Närhälsan

Närhälsan finns på hundratals platser i Västra Götaland och vår enda vinst är att du ska ha ett så friskt och skönt liv som möjligt. Hos oss ska du alltid känna dig välkommen och bli väl omhändertagen.

I Närhälsan finns vårdcentraler, barnavårdscentraler, rehabilitering, barnmorskemottagningar, ungdomsmottagningar, barn- och ungdomsmedicin och gynekologi.

Läs mer om Närhälsan

Ska du ut och resa? Vaccinera dig hos Närhälsan.

Hitta mottagning

Om du blir sjuk

Inför ditt besök

Lista dig hos oss

Jobba hos oss

För vårdgivare

 • Balansera mera

  05 oktober 2016

  Visste du att fallolyckor är den olyckstyp som leder till att flest människor dör, hamnar på sjukhus och besöker akutmottagningar varje år? Du kan själv minska din risk att falla genom att äta klokt, motionera och ha koll på dina läkemedel.

 • Träffa din läkare online

  29 september 2016

  Just nu testar några av våra vårdcentraler videomöten, där du som patient kan träffa läkaren eller sjuksköterskan via en app i din mobil eller surfplatta.

 • Ett år med det mobila vårdteamet

  28 september 2016

  När patienten är för sjuk för att ta sig till sin vårdcentral men för frisk för att åka ambulans till akuten finns det mobila vårdteamet i Uddevalla.

 • Klamydiatestet är kostnadsfritt och enkelt

  19 september 2016

  Klamydia är en av de vanligaste könssjukdomarna bland unga i Sverige. Infektionen känns inte alltid så har du någon gång haft oskyddat sex är det smart att ta ett klamydiatest.

Sök mottagning:


Fler mottagningar