Besök oss

Öppettider
Måndag-Fredag 08:00-17:00
Besöksadress
Kaserntorget 11 A
411 18 Göteborg

Kontakta oss

Telefonnr
031 - 7479080
Adress
Barnavårdscentralen Kungshöjd
Kaserntorget 11 A
411 18 Göteborg

Verksamhetschef:

Reidun Johansson
tel: 0700-822337

This is a mailto link

Välkommen till Närhälsan Kungshöjd

- din egen barnavårdscentral

På Närhälsan Kungshöjd barnavårdscentral stöder vi dig som förälder i allt vad föräldraskapet innebär och möjliggör en god utveckling vad gäller hälsa och trygghet hos ditt barn. På barnavårdscentralen följer vi ditt barns hälsa och utveckling från nyföddhetsperioden till skolstart.

Vi hälsar dig och ditt barn välkomna till Närhälsan Kungshöjd barnavårdscentral

Vi kan barn och förstår föräldrar

Hos oss möter du specialistutbildade sjuksköterskor och läkare, med lång erfarenhet av barn och familjer. Vi ger er som föräldrar stöd och råd i föräldraskapet, både enskilt och i gruppverksamhet. Vi erbjuder hembesök vid hemkomst från BB och när adoptivbarn kommer till Sverige.

Till oss på Barnavårdscentralen är ni välkomna när era barn är friska - sjuka barn hänvisar vi till Vårdcentralen en trappa ner.

Barnhälsovårdens basprogram och riktlinjer för hälsokontroller, vaccinationer och läkarbesök ligger till grund för vår verksamhet.


Vår barnavårdscentral ligger i vackra ljusa lokaler, centralt belägen vid Kaserntorget, i direkt anslutning till Närhälsan Kungshöjds vårdcentral och mödravård.

Vi samarbetar med

Närhälsan Kungshöjd Barn- och Ungdomsmedicinsk mottagningen

Närhälsan psykologenheten för mödra- och barnhälsovården

Öppna Förskolan Spira

Socialtjänsten - Familj, barn och ungdom

Aktuellt på barnavårdscentralen


Närhälsan Kungshöjd vårdcentral

Läs mer!

Nyheter från Närhälsan

  • Närhälsan på Baby & Barn

    19 mars 2014

    Närhälsans barnavårdscentraler ställer ut på Baby & Barn-mässan 28–30 mars 2014. Välkommen att möta oss i vår monter på Svenska mässan i Göteborg.

  • Behöver du vaccination mot TBE?

    19 februari 2014

    TBE sprids via fästingar och kan orsaka hjärnhinneinflammation. Mot TBE finns ingen behandling, men sjukdomen kan förebyggas genom vaccination.

1177 Vårdguiden

uiqt|wBzmql}v5rwpiv{{wvH%vozmoqwv5{mzmql}v5rwpiv{{wvH%vozmoqwv5{muiqt|wBvizpit{iv5swuu}vqsi|qwv{i%vlH%vozmoqwv5{mvizpit{iv5swuu}vqsi|qwv{i%vlH%vozmoqwv5{muiqt|wB)$#&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&{|%ytmE