Besök

Öppettider
Måndag-Fredag 08:00-17:00
Drop-in
Måndag-Fredag 08:00-10:00
Besöksadress
Svenstorpvägen 1
446 37 Älvängen

Kontakta oss

Eposta gärna men för medicinska frågor ring eller använd Mina vårdkontakter!

Telefonnr
010 - 4733550
Telefontid
Måndag-Fredag 07:30-16:30
E-post
This is a mailto link
Adress
Närhälsan Älvängen vårdcentral
Svenstorpvägen 1
446 37 Älvängen

Sjuk kväll eller helg?

  

Vårdcentralschef

Catarina Svalbacke
010-473 35 79
This is a mailto link

Välkommen till Närhälsan Älvängen

Din egen vårdcentral 

Ibland är det skönt att ha nära till hjälpen. På Närhälsan Älvängen vårdcentral tar vi hand om dig som blivit sjuk, skadat dig eller upplever psykisk ohälsa. Hos oss får du en trygg kontakt genom hela livet och vi hälsar barn och vuxna i alla åldrar välkomna.

Välkommen till Närhälsan Älvängen vårdcentral
Vi hälsar dig varmt välkommen till oss på Närhälsan Älvängen vårdcentral. Välkomna att besöka oss i våra nya fina lokaler.

Vi som arbetar inom Närhälsan har en bred kunskap om hela människan och det gör att vi kan erbjuda dig ett professionellt omhändertagande där vi ser till dig och dina behov.

För oss är det viktigt att arbeta med förebyggande insatser. Därför erbjuder vi hälsofrämjande stöd och behandling så att du kan hålla dig frisk och må bra utifrån just dina förutsättningar.

Hos oss arbetar läkare och sköterskor med olika inriktningar som bland annat kan hjälpa dig som har diabetes, lider av Astma/KOL eller behöver stöd för att sluta röka. På vår samtalsmottagning kan du träffa vår psykoterapeut.

Behöver du vaccinationer har vi ett komplett utbud av vaccinationer för resor, livmoderhalscancer, säsongsinfluensa eller TBE.

För dig som är äldre har vi en särskild hälsofrämjande funktion, Seniorhälsan.

Vi har sedan lång tid tillbaka etablerat ett gott samarbete med våra närliggande sjukhus.

Vår enda vinst är att du har ett så friskt och skönt liv som möjligt.


Drop-in mottagning

Hit kan du komma med enklare besvär som halsinfektion, urivägsinfektion, infektion i luftvägarna, öroninflammation, allergiska reaktioner eller hudbesvär. Du får med kort varsel träffa sjuksköterska och vid behov läkare. Vi prioriterar mycket akut sjuka patienter samt barn 0 - 12 år. Vid hög belastning kan väntetiden bli lång.

Vaccinations drop-in

Onsdagar kl 13:00-16.00 för mer info se  "Läs mer om våra mottagningar" till vänster

 

Närhälsan Älvängen barnavårdscentral

Barnavårdscentralens uppgift är att stödja dig som förälder i allt vad föräldraskapet innebär och möjliggöra en god utveckling vad gäller hälsa och trygghet hos ditt barn.

Lista dig hos oss 


Boka tid på webben

Nyheter från Närhälsan

1177 Vårdguiden

uiqt|wB%vizlkmv|zitmv5it%vivomvH%vozmoqwv5{m%vizlkmv|zitmv5it%vivomvH%vozmoqwv5{muiqt|wBki|izqvi5{%vitjiksmH%vozmoqwv5{mki|izqvi5{%vitjiksmH%vozmoqwv5{muiqt|wBivvmtqm5{iu}mt{{wvH%vozmoqwv5{mivvmtqm5{iu}mt{{wvH%vozmoqwv5{muiqt|wB)$#&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&{|%ytmE