Välkommen till FoU primärvård Fyrbodal

 

Aktuellt just nu:

Seminarium 3 februari 2017 - Vad är bäst för Esther?

Esther-nätverket är ett samarbete mellan kommunerna, primär- och slutenvården i Jönköpings län. ”Esther” är en symbolisk patient med komplexa vårdbehov som kräver integrerad vård och samordning mellan sjukhus, primärvård, hemvård och omsorg. Nicoline Vackerberg, Utvecklingledare Qulturum, Region Jönköping samt Johan Thuresson alias Esther, presenterar sina erfarenheter, utmaningar och möjligheter kring utveckling av vården för personer med komplexa behov.

Nasser Ahmadi, Capio vårdcentral Orust, har disputerat

Nasser är specialist i både allmänmedicin och kardiologi och disputerade med avhandlingen: Dyspnea, with a focus on cardiovascular diseases: A primary health care perspective.

FoU i VGR - en samlad plats för regionens forsknings- utvecklings- och kvalitetssäkringsarbeten

Projektledare i Västra Götalandsregionen använder databasen för att sprida resultatet av sina forsknings-, utvecklings- och kvalitetssäkringsarbeten.

Har du en idé om hur du kan utveckla din arbetsplats?

De bästa idéerna kommer från de som själva vet hur arbetet går till. Innovationsslussen är till för dig som har en idé eller vill hjälpa till att utveckla din arbetsplats.

Disputationer inom primärvård under 2016

Seminarieserie på FoUU-centrum

I vår seminarieserie ger vi medarbetare inom primärvård i Fyrbodal möjlighet att sprida sina kunskaper och erfarenheter från projektarbeten, uppsatser m.m. Dokumentation från seminarier finns i vårt dokumentarkiv. Om du vill presentera ditt resultat eller har förslag på seminarier är du välkommen att kontakta oss.

uiqt|wBm%vi5%y%vw5tiz{{wvH%vozmoqwv5{m