Klicka på bilden för att se filmen

Välkommen till rehab!

Långvarig smärta, stress, stel i leder eller muskler, sömnbesvär eller träningsskada? Har du ONT så är det en god idé att få hjälp. Du behöver ingen remiss för att boka en tid hos fysioterapeut/sjukgymnast eller arbetsterapeut.

Närhälsan har 50 rehabmottagningar

Ring eller boka tid på webben. Ett besök kostar 80 kronor. Vi finns i hela Västra Götaland. Kontakta den rehabmottagning som passar dig, ingen listning.

Hitta mottagning

Ont? Kom till någon av Närhälsans rehabmottagningar.

Hur kan vi hjälpa dig?

Fysioterapeuten tar dig vidare i din rehabilitering

Med en fysioterapeut / sjukgymnast får du hjälp att förbättra din hållning, balans, koordination, kondition och styrka. Vi ger dig professionell hjälp och guidning så att du tränar på rätt sätt och gör framsteg i din rehabilitering.

Läs mer om fysioterapi

Arbetsterapeuten hjälper dig att trotsa begränsningar

Vi hjälper dig som har svårt att klara dina dagliga aktiviteter. Du kan få förslag på hur din omgivning kan anpassas  och hjälp att hitta nya sätt att utföra vardagliga aktiviteter. Hos oss kan du få ergonomisk rådgivning och hjälp att skapa struktur och balans i vardagen vid stress och smärta. Vi erbjuder även handrehabilitering.

Läs mer om arbetsterapi


Vårdval rehab

Närhälsans rehabmottagningar ingår i Vårdval Rehab. För att ingå i Vårdval Rehab ställs höga krav på tillgänglighet, bemanning, kompetens och lokaler.
 Läs mer om Vårdval Rehab

Sök mottagning:


Fler mottagningar