Feriepraktik för ungdomar

Vill du praktisera på Närhälsan i sommar och få erfarenhet av ett meningsfullt framtidsyrke?

Välkommen att söka sommarjobb hos oss på Närhälsan
Ta chansen att prova på att jobba på Närhälsan i sommar!

Vad innebär praktiken?

Du praktiserar på någon av Närhälsans mottagningar, som finns i hela Västra Götalandsregionen. Du får prova på olika arbetsuppgifter, gå bredvid erfaren personal och lära dig mer om olika yrken utifrån dina intressen och din förmåga. Praktiken sker under handledning.

Feriepraktiken pågår under max 4 veckor och du praktiserar max 8 timmar per dag, under perioden  juni – augusti 2017. Lönen är 75 kr per timma, inklusive semesterersättning.

Vem får söka?

Ungdomar som har sommaruppehåll under pågående gymnasieutbildning. Den som söker ska vara folkbokförd i Västra Götaland och inte haft feriepraktik tidigare inom Västra Götalandsregionens verksamheter. Du behöver inte ha körkort eller tidigare erfarenhet av praktik eller jobb.

Ansök här

Läs mer och ansök här

Ansökningstiden är mellan 1 mars till 31 mars.

 


 

Västra Götalandsregionen är en av Sveriges största arbetsgivare och har cirka 50 000 anställda. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tillväxt och utveckling samt kollektivtrafiken i hela regionen. Du som drömmer om att bli ambulansförare, läkare, sjuksköterska, busschaufför, administratör, botaniker eller kanske tandläkare har goda chanser att i framtiden få ett arbete hos oss.

Läs mer om Närhälsan

Närhälsan är namnet på den offentliga primärvården i Västra Götaland. Vi har hundratals mottagningar i hela regionen, bland annat vårdcentraler, barnavårdscentraler, ungdomsmottagningar och rehabmottagningar.

Läs mer om att jobba i Närhälsan

Här kan du läsa mer om Närhälsan