Välkommen till din egen vårdcentral

Ibland är det skönt att ha nära till hjälpen. Vi tar hand om dig som blivit sjuk, skadat dig eller upplever psykisk ohälsa. Hos oss får du en trygg kontakt genom hela livet och vi hälsar barn och vuxna i alla åldrar välkomna!

Man med barn
Vårdcentralen
Vi som arbetar inom Närhälsan har en bred kunskap om hela människan och det gör att vi kan erbjuda dig ett professionellt omhändertagande där vi ser till dig och dina behov. För oss är det viktigt att arbeta med förebyggande insatser. Därför erbjuder vi hälsofrämjande stöd och behandling så att du kan hålla dig frisk och må bra utifrån just dina förutsättningar.

Vår enda vinst är att du har ett så friskt och skönt liv som möjligt.

Vill du lista dig hos någon av Närhälsans vårdcentraler?

Via 1177 Vårdguidens e-tjänster
Det snabbaste sättet att lista sig är genom att använda 1177 Vårdguidens e-tjänster. Logga in i e-tjänsten för att  välja den vårdcentral där du vill vara listad. Listningen gäller från dagen efter du gjort ditt val.

Klicka här för att lista dig i 1177 Vårdguidens e-tjänster

Här kan du läsa om hur man gör sitt vårdval i 1177 Vårdguidens e-tjänster

Få en blankett hemskickad
Du kan använda sök mottagning nedan och finna den vårdcentral där du önskar lista dig. Klicka på "lista dig hos oss!" som du finner på mottagningens webbplats. Där kan du fylla i en blankett och inom några dagar få en förifylld listningsblankett hemskickad. Skicka sedan tillbaka signerad blankett till vårdcentralen.

På vårdcentralen
Vi hjälper dig gärna på vårdcentralen. Kom in till oss och meddela att du vill vara listad. Gör gärna detta innan du behöver vård eftersom listningen börjar gälla först dagen efter.

Att vara listad innebär att du betalar en lägre patientavgift när du besöker oss. 


Här kan du läsa mer om vårdval

Sök mottagning:


Fler mottagningar