Information

Tillfällig information
TBE-kampanj vecka 14 - 16, Behöver du vaccinera dig mot TBE? Ring oss för rådgivning och tidsbokning på telefonnummer 010-43 59 100.

Kontakta oss

Telefonnummer
010 - 4359100
Telefontid
Måndag-Fredag 07:00-16:30
Postadress
Närhälsan Trandared vårdcentral
Kindsgatan 1
504 50 Borås

Besök oss

Öppettider
Måndag-Fredag 08:00-17:00
Besöksadress
Kindsgatan 1
504 50 Borås

Sjuk kväll eller helg?


Borås jourcentral

Vårdcentralschef

Gunilla Ackelid
0700-20 75 22
 

Synpunkter

E-post

Välkommen med dina synpunkter. För medicinska frågor, av- eller ombokningar var god ring eller kontakta oss genom att logga in på 1177 Vårdguidens e-tjänster

Välkommen till Närhälsan Trandared

Din egen vårdcentral

Ibland är det skönt att ha nära till hjälpen. Närhälsan Trandared vårdcentral tar hand om dig som blivit sjuk, skadat dig eller upplever psykisk ohälsa. Hos oss får du en trygg kontakt genom hela livet och vi hälsar barn och vuxna i alla åldrar välkomna!

Välkomna till Närhälsan Trandared barnavårdscentral.

Vi som arbetar på Närhälsan Trandared vårdcentral har en bred kunskap om hela människan och det gör att vi kan erbjuda dig ett professionellt omhändertagande där vi ser till dig och dina behov.

För oss är det viktigt att arbeta med förebyggande insatser. Därför erbjuder vi hälsofrämjande stöd och behandling så att du kan hålla dig frisk och må bra utifrån just dina förutsättningar.

Hos oss arbetar specialistläkare i allmänmedicin och distriktssköterskor. För dig som har svårt att ta dig till vårdcentralen gör vi även hembesök.

Vi erbjuder specialistkompetens inom många olika områden, såsom astma/allgergi/KOL, diabetes, hjärta/kärl, inkontinens och överviktsproblem. För dig som upplever psykisk ohälsa finns tillgång till leg psykolog/leg psykoterapeut.

Vår rehabkoordinator samordnar olika insatser, inom och utanför vården, för att din rehabilitering blir så bra och effektiv som möjligt.

Kontakta oss gärna för vaccinationer vid till exempel resa, mot säsongsinfluensa eller TBE.

Hos oss finns även eget laboratorium för provtagning, och i vårt hälsorum kan du bland annat kan mäta ditt eget blodtryck, vikt och midjemått.

Vår enda vinst är att du har ett så friskt och skönt liv som möjligt.

Öppettider laboratoriet

Drop in på labb följande tider:
Måndag - torsdag 08.00 - 16.00, lunchstängt 12.00 - 13.00
Fredag 08.00 - 12.00 


Inför provtagning

 

Närhälsan Trandared barnavårdscentral

Barnavårdscentralens uppgift är att stödja dig som förälder i allt vad föräldraskapet innebär och möjliggöra en god utveckling vad gäller hälsa och trygghet hos ditt barn.

uiqt|wBo}vqtti5iksmtqlH%vozmoqwv5{mo}vqtti5iksmtqlH%vozmoqwv5{muiqt|wB|zivlizml5%vk5x%vH%vozmoqwv5{m|zivlizml5%vk5x%vH%vozmoqwv5{m