Kontakta oss

Telefonnummer
0515 - 87890
Telefontid
Måndag-Fredag 08:00-17:00
Postadress
Närhälsan Mösseberg Vårdcentral
Danska vägen 62
521 85 Falköping

Besök

Öppettider
Måndag-Fredag 08:00-17:00
Besöksadress
Danska vägen 62
521 85 Falköping
inom sjukhusområdet

Vårdcentralschef

Eva-Lisa Carina Karlsson
Telefon: 0515-878 41
 

Synpunkter

Välkommen med dina synpunkter. För medicinska frågor, av- eller ombokningar var god ring eller kontakta oss genom att logga in på 1177 Vårdguidens e-tjänster

E-post

Välkommen till Närhälsan Mösseberg

Din egen vårdcentral

Ibland är det skönt att ha nära till hjälpen. Närhälsan Mösseberg vårdcentral tar hand om dig som blivit sjuk, skadat dig eller upplever psykisk ohälsa. Hos oss får du en trygg kontakt genom hela livet och vi hälsar barn och vuxna i alla åldrar välkomna!

Välkommen till Närhälsan Mösseberg vårdcentral. Hos oss träffar du läkare och distriktssköterskor. Vi hjälper dig som är sjuk, har skadat dig eller lider av psykisk ohälsa.

Vi som arbetar inom Närhälsan Mösseberg vårdcentral har en bred kunskap om hela människan och det gör att vi kan erbjuda dig ett professionellt omhändertagande där vi ser till dig och dina behov.

För oss är det viktigt att arbeta med förebyggande insatser. Därför erbjuder vi hälsofrämjande stöd och behandling så att du kan hålla dig frisk och må bra utifrån just dina förutsättningar.

På vårdcentralen erbjuds du också tillgång till sjuksköterskeledd specialistmottagning inom infektionssjukvård, astma/KOL, blodtryck, diabetes, inkontinens och bensår. Övriga verksamheter som finns är dietist, medicinsk fotterapeut och kurator/psykolog.

Vår enda vinst är att du har ett så friskt och skönt liv som möjligt.

Närhälsan Mösseberg barnavårdscentral

Barnavårdscentralens uppgift är att stödja dig som förälder i allt vad föräldraskapet innebär och möjliggöra en god utveckling vad gäller hälsa och trygghet hos ditt barn.

uiqt|wBm%vi4tq{i5k5sizt{{wvH%vozmoqwv5{mm%vi4tq{i5k5sizt{{wvH%vozmoqwv5{muiqt|wB%vizlkmv|zitmv5uw{{mjmzoH%vozmoqwv5{m%vizlkmv|zitmv5uw{{mjmzoH%vozmoqwv5{m