Kontakta oss

Telefonnummer
031 - 7479080
Postadress
Barnavårdscentralen Kungshöjd
Kaserntorget 11 A
411 18 Göteborg

Besök oss

Öppettider
Måndag-Fredag 08:00-17:00
Besöksadress
Kaserntorget 11 A
411 18 Göteborg

Vårdcentralschef

Roger Abrahamsson
070 - 02 060 65
 

Synpunkter

Välkommen med dina synpunkter. För medicinska frågor, av- eller ombokningar var god ring eller kontakta oss genom att logga in på 1177 Vårdguidens e-tjänster

E-post

Välkommen till Närhälsan Kungshöjd

Din egen barnavårdscentral

På Närhälsan Kungshöjd barnavårdscentral stöder vi dig som förälder i allt vad föräldraskapet innebär och möjliggör en god utveckling vad gäller hälsa och trygghet hos ditt barn. På barnavårdscentralen följer vi ditt barns hälsa och utveckling från nyföddhetsperioden till skolstart.

Vi hälsar dig och ditt barn välkomna till Närhälsan Kungshöjd barnavårdscentral

Vår barnavårdscentral ligger i vackra ljusa lokaler, centralt belägen vid Kaserntorget, i direkt anslutning till Närhälsan Kungshöjds vårdcentral och mödravård.

Vi kan barn och förstår föräldrar

Hos oss möter du specialistutbildade sjuksköterskor och läkare, med lång erfarenhet av barn och familjer. Vi ger er som föräldrar stöd och råd i föräldraskapet, både enskilt och i gruppverksamhet. Vi erbjuder hembesök vid hemkomst från BB och när adoptivbarn kommer till Sverige.

Till oss på Barnavårdscentralen är ni välkomna när era barn är friska - sjuka barn hänvisar vi till Vårdcentralen en trappa ner.

Barnhälsovårdens basprogram och riktlinjer för hälsokontroller, vaccinationer och läkarbesök ligger till grund för vår verksamhet.

Aktuellt på barnavårdscentralen

Nyheter från Närhälsan

1177 Vårdguiden

uiqt|wBzwomz5ijzipiu{{wvH%vozmoqwv5{mzwomz5ijzipiu{{wvH%vozmoqwv5{muiqt|wB%vizlkmv|zitmv5s}vo{pwrlH%vozmoqwv5{m%vizlkmv|zitmv5s}vo{pwrlH%vozmoqwv5{m