Information

Tillfällig information
Behöver du vaccinera dig mot TBE? Boka tid här på webben. Vi har också webbtider för läkarbesök. De släpps oregelbundet så håll utkik på hemsidan.

Kontakta oss

Telefonnummer
031 - 7478400
Telefontid
Måndag-Fredag 08:00-17:00
Postadress
Närhälsan Sannegården vårdcentral
Vintergatan 1A
417 58 Göteborg

Besök

Öppettider
Måndag-Fredag 08:00-17:00
Drop-in
Måndag-Fredag 08:15-09:30
Besöksadress
Vintergatan 1A
417 58 Göteborg

Sjuk kväll eller helg?

Närhälsan Hisingen jourcentral

Vårdcentralchef

Anna Klingström​
070-082 43 01
 

Synpunkter

Välkommen med dina synpunkter. För medicinska frågor, av- eller ombokningar var god ring eller kontakta oss genom att logga in på 1177 Vårdguidens e-tjänster

E-post

Välkommen till Närhälsan Sannegården

 Din egen vårdcentral

Ibland är det skönt att ha nära till hjälpen. Vi på Närhälsan Sannegården vårdcentral tar hand om dig som blivit sjuk, skadat dig eller upplever psykisk ohälsa. Hos oss får du en trygg kontakt genom hela livet och vi hälsar barn och vuxna i alla åldrar välkomna.

Vi har flyttat!

Från den 2/1 2017 har Närhälsan Kyrkbyn vårdcentral flyttat och bytt namn till Närhälsan Sannegården vårdcentral.

Du behöver inte lista om dig

Du som varit listad på Närhälsan Kyrkbyn vårdcentral behöver inte lista om dig när vi öppnat Närhälsan Sannegården vårdcentral.

Välkommen att möta framtidens primärvård med oss i Sannegården!

Varmt välkommen till Närhälsan Sannegården vårdcentral

Vi arbetar målmedvetet för att ge god tillgänglighet, och att få långvariga relationer med våra besökare och har alltid hälsan i fokus.

Våra läkare är alla erfarna specialister inom allmänmedicin eller blivande specialister som gör sin specialisttjänstgöring. Våra distriktssköterskor är specialutbildade inom astma/KOL, hypertoni, diabetes, inkontinens och överviktsproblem. Dessutom kan vi erbjuda psykologkontakt för kortare behandling med KBT-terapi eller stödsamtal.

På vårdcentralen har vi en sjukgymnast på plats för sjukgymnastik, lindring av smärta och spänningar ex. akupunktur, fysisk aktivitet på recept samt bassängträning och gymträning på Lundbybadet.

Drop in-mottagning

Vi har drop in-mottagning alla vardagar kl 8.15 – 9.30 där du efter medicinsk bedömning av sjuksköterska kan få träffa distriktssköterska, sjukgymnast, psykolog eller någon av våra läkare. Det kanske inte blir den läkare du brukar träffa, då de ibland har andra uppgifter eller utbildningar. Om det är många som söker vår mottagning kan tiderna snabbt bli upptagna. Vi har webtider att boka via hemsidan alla vardagar. Om tiderna är upptagna syns de inte på hemsidan och man kan då försöka nästa vardag. Du som har e-legitimation kan även kontakta oss via 1177 Vårdguidens e-tjänster.


Provtagning på laboratoriet

Laboratoriets öppettider är 8 – 11.30 och 13.30 – 15.30 måndag till torsdag och fredagar 8-11.30. Vissa prover måste skickas iväg för analys och måste därmed tas före 11 30. För uppgift om detta gäller dina prover, tala med en sjuksköterska. Välkommen!


Arbetsterapeut/fysioterapeut

På vårdcentralen har vi fysioterapeut på plats för råd och behandling av röresleapparaten. De kan vara till hjälp vid lindring av smärta och spänningar t. ex. genom akupunktur, fysisk aktivitet på recept bland annat. Vi har också en arbetsterapeut på plats på vårdcentralen som är expert på behandling och  rehabilitering av händer och underarmar. Hon kan även göra bostadsbedömningar etc. Välkommen att boka tid.


Egenremiss

Här finner du en blankett som du kan använda vid egenremiss när du vill söka vård på till exempel sjukhus.

Egenremiss


Närhälsan Sannegården barnavårdscentral

Vintergatan 1A
417 58 Göteborg


Läs mer!


 


uiqt|wBivvi5stqvo{|zwuH%vozmoqwv5{mivvi5stqvo{|zwuH%vozmoqwv5{muiqt|wBvizpit{iv5%vizlkmv|zitmv5{ivvmoizlmvH%vozmoqwv5{mvizpit{iv5%vizlkmv|zitmv5{ivvmoizlmvH%vozmoqwv5{m