Kontakta oss

Telefonnummer
031 - 7479600
Telefontid
Måndag-Fredag 08:00-17:00
Postadress
Närhälsan Angered Vårdcentral
Box 63
424 22 Angered

Besök oss

Öppettider
Måndag-Fredag 08:00-17:00
Besöksadress
Halmtorget 1
424 65 Angered

Labb öppettider
8-15.15 måndag till fredag

Vårdcentralschef

Ann Martinius
031 - 747 96 30, 0702 - 83 03 45
 

Synpunkter

Välkommen med dina synpunkter. För medicinska frågor, av- eller ombokningar var god ring eller kontakta oss genom att logga in på 1177 Vårdguidens e-tjänster

E-post

Välkommen till Närhälsan Angered

Din egen vårdcentral

Ibland är det skönt att ha nära till hjälpen. Vi på Närhälsan Angered vårdcentral tar hand om dig som blivit sjuk, skadat dig eller upplever psykisk ohälsa. Hos oss får du en trygg kontakt genom hela livet och vi hälsar barn och vuxna i alla åldrar välkomna!

Närhälsan Angered vårdcentral 

Vi har flyttat till Angereds Närsjukhus

Flyer flyttVårdcentralen har flyttat till nya Angereds Närsjukhus, centralt placerat vid Angereds centrum.  Välkommen till våra nya lokaler!

Vi som arbetar inom Närhälsan har en bred kunskap om hela människan och det gör att vi kan erbjuda dig ett professionellt omhändertagande där vi ser till dig och dina behov. För oss är det viktigt att arbeta med förebyggande insatser. Därför erbjuder vi hälsofrämjande stöd och behandling så att du kan hålla dig frisk och må bra utifrån just dina förutsättningar.

På Närhälsan Angered vårdcentral finns diabetessköterskor, inkontinenssköterska, astmasköterska, psykologer, kuratorer, medicinsk fotvård, laboratoriepersonal, distriktsläkare och distriktssköterskor.

Vår enda vinst är att du har ett så friskt och skönt liv som möjligt.

Närhälsan Angered barnavårdscentral

Barnavårdscentralens uppgift är att stödja dig som förälder i allt vad föräldraskapet innebär och möjliggöra en god utveckling vad gäller hälsa och trygghet hos ditt barn.

uiqt|wBivv5uiz|qvq}{H%vozmoqwv5{mivv5uiz|qvq}{H%vozmoqwv5{muiqt|wB%vizlkmv|zitmv5ivomzmlH%vozmoqwv5{m%vizlkmv|zitmv5ivomzmlH%vozmoqwv5{m