Information

Tillfällig information
Behöver du vaccinera dig mot TBE? Ring oss för rådgivning och tidsbokning. Tfn 031-345 06 51.

Kontakta oss

Telefonnummer
031 - 3450651
Telefontid
Måndag-Fredag 08:00-16:30
Postadress
Närhälsan Björkekärr vårdcentral
Stabbegatan 2 B
416 80 Göteborg

Besök

Öppettider
Måndag-Fredag 08:00-17:00
Besöksadress
Stabbegatan 2 B
416 80 Göteborg

Vårdcentralschef

Annika Leidenhed
070-293 73 98
 

Synpunkter

Välkommen med dina synpunkter. För medicinska frågor, av- eller ombokningar var god ring eller kontakta oss genom att logga in på 1177 Vårdguidens e-tjänster

E-post

Välkommen till Närhälsan Björkekärr

Din egen vårdcentral

Ibland är det skönt att ha nära till hjälpen. Vi tar hand om dig som blivit sjuk, skadat dig eller upplever psykisk ohälsa. Hos oss får du en trygg kontakt genom hela livet och vi hälsar barn och vuxna i alla åldrar välkomna!

välkommen till Gamlestadstorget vårdcentral. Vi finns i Gamlestan. Hos oss träffar du läkare och sjuksköterskor. Vi tar hand om dig som är sjuk, har skadat dig eller lider av psykisk ohälsa.

Vi är en väletablerad vårdcentral som funnits i Björkekärr sedan 1992. Vi som arbetar inom Närhälsan har en bred kunskap om hela människan och det gör att vi kan erbjuda dig ett professionellt omhändertagande. Vi värnar om Dig och Dina behov och vi tror på förebyggande insatser så att Du kan hålla dig frisk och må bra just utifrån dina förutsättningar. Vi erbjuder bland annat hälsofrämjande stöd och behandling i detta syfte.

På vårdcentralen kan du få träffa diabetessköterska, astma/KOL-sköterska, psykolog, distriktsläkare och distriktssköterskor. I arbetsgruppen finns också en äldressköterska med specialistkunskap om "den äldre patienten". Hon erbjuder bland annat hembesök. Med viss regelbundenhet erbjuder vi också möjlighet till reumatologkonsult samt psykiater. På vårdcentralen har vi också en rehabkoordinator som fokuserar mot att hjälpa dig som är sjukskriven. Rehabkoordinatorn samarbetar med läkare och psykolog.

Akuta besvär

Ring 031-345 06 51 för att boka tid till sjuksköterska, psykolog eller läkare.

Rådgivning av mottagningssköterska

Du kan besöka vår mottagningssköterska måndag-fredag 09-12, 13-16. Här får du hjälp med provtagning och rådgivning. Kostnad 50 kr.

Distriktssköterska mottagning

Boka tid hos distriktssköterska via telefon. Det finns ofta en möjlighet att träffa distriktssköterska samma dag om ärendet är akut.

Webbtider

Det finns ett antal bokningsbara tider till distriktssköterskan på webben som släpps kl 00:00.

Avgift vid uteblivet besök

Bokat besök till läkare eller sjuksköterska/distriktssköterska måste avbokas 24 timmar innan avtalad tid i annat fall skickas räkning på uteblivet besök med aktuell kostnad. Detta gäller även om man har frikort eller besök för minderårig som i vanliga fall är avgiftsfritt.

Resevaccination

Behöver du vaccinera dig inför resan?


Närhälsan Munkebäck barnavårdscentral

Munkebäckstorget
416 73 Göteborg
Tel: 031 - 345 06 00
Läs mer!


Vårdcentralen tillhör Område 5.
Läs mer om organisationen och hur du kontaktar 
primärvårdsområdets chef.

uiqt|wBivvqsi5tmqlmvpmlH%vozmoqwv5{mivvqsi5tmqlmvpmlH%vozmoqwv5{muiqt|wB%vizlkmv|zitmv5jrwzsmsizzH%vozmoqwv5{m%vizlkmv|zitmv5jrwzsmsizzH%vozmoqwv5{m