Kontakta oss

Telefonnummer
031 - 7478550
Telefontid
Måndag-Fredag 07:45-16:45
Postadress
Närhälsan Lövgärdet vårdcentral
Vaniljgatan 28
424 45 Angered

Besök

Öppettider
Måndag-Fredag 08:00-17:00
Besöksadress
Vaniljgatan 28
424 45 Angered

Vårdcentralschef

Ahmad Bajazidi

Telefon: 070-795 85 10 
 

Synpunkter

Välkommen med dina synpunkter. För medicinska frågor, av- eller ombokningar var god ring eller kontakta oss genom att logga in på 1177 Vårdguidens e-tjänster

E-post

Välkommen till Närhälsan Lövgärdet

Din egen vårdcentral

Ibland är det skönt att ha nära till hjälpen. Vi på Närhälsan Lövgärdet vårdcentral tar hand om dig som blivit sjuk, skadat dig eller upplever psykisk ohälsa. Hos oss får du en trygg kontakt genom hela livet och vi hälsar barn och vuxna i alla åldrar välkomna.

Välkommen till oss på Närhälsan Lövgärdet vårdcentral
Vi är en väletablerad vårdcentral som finns i Lövgärdets Centrum.

Vi som arbetar på Närhälsan Lövgärdet Vårdcentral har en bred kunskap om hela människan. Det gör att vi kan erbjuda dig ett professionellt omhändertagande där vi ser till dig och dina behov.

För oss är det också viktigt att arbeta med förebyggande insatser. Därför erbjuder vi hälsofrämjande stöd och behandling så att du kan hålla dig frisk och må bra utifrån just dina förutsättningar. Vårt mål är att du ska ha ett så friskt och skönt liv som möjligt.

Förutom erfarna läkare, distriktssköterskor och sjuksköterskor finns specialmottagningar för dig med olika hälsoproblem såsom: diabetes, högt blodtryck, astma/KOL, inkontinens eller över/undervikt.

Vårt psykosociala team består av kurator, psykolog och sjuksköterska med KBT-kompetens.

På vårdcentralen arbetar också en rehabkoordinator som hjälper dig att komma igång om du är sjukskriven.

Vi kan även skriva ut fysisk aktivitet på recept eller ge stöd till dig som försöker sluta röka.

Vår äldresköterska har särskild kunskap och erfarenhet av hälsa och sjukdomar hos personer som kommit upp en bit i åldern.

Dessutom har vi hälsolyftet, en särskild hälsofrämjande funktion för dig som önskar en sundare livsstil.

Närhälsan Lövgärdet barnavårdscentral

Barnavårdscentralens uppgift är att stödja dig som förälder i allt vad föräldraskapet innebär och möjliggöra en god utveckling vad gäller hälsa och trygghet hos ditt barn.

uiqt|wBipuil5jiri%zqlqH%vozmoqwv5{mipuil5jiri%zqlqH%vozmoqwv5{muiqt|wB%vizlkmv|zitmv5tw%voizlm|H%vozmoqwv5{m%vizlkmv|zitmv5tw%voizlm|H%vozmoqwv5{m