Kontakta oss

Telefonnummer
031 - 7478050
Telefontid
Måndag 07:30-16:30
Tisdag 07:30-19:00
Onsdag-Fredag 07:30-16:15
Postadress
Närhälsan Styrsö rehabmottagning
Brattenvägen 13
430 84 Styrsö

Besök oss

Öppettider
Måndag 07:30-16:30
Tisdag 07:30-19:00
Onsdag-Fredag 07:30-16:30
Besöksadress
Brattenvägen 13
430 84 Styrsö

Enhetschef

Peter Lappalainen
Telefon: 076 - 0500 314
 

Områdeschef

Cecilia Pehrsson
Telefon: 070 - 733 01 70
 

Synpunkter

Välkommen med dina synpunkter. För medicinska frågor, av- eller ombokningar var god ring.

E-post

Välkommen till Närhälsan Styrsö

Din egen rehabmottagning

Hos oss på Närhälsan Styrsö rehabmottagning får du som vill ha ett mer rörligt och aktivt liv professionell hjälp. Du kanske dras med träningsskador, har långvarig smärta eller av olika orsaker känner dig begränsad i din vardag. Oavsett vad du har problem med är du varmt välkommen att kontakta oss.

Välkommen till Närhälsan Styrsö rehabmottagning

Det behövs ingen remiss för att söka till arbetsterapeut och fysioterapeut / sjukgymnast.

Det kan finnas många orsaker till att du känner dig begränsad eller har ont. Medfödd skada, idrott, stress, operation, stroke, handskada, artros eller kanske en kombination. Vad än problemen består av, är vårt mål att du ska få ett så aktivt och rörligt liv som möjligt.

Tillsammans med dig skapar vi en personlig rehabplan eller träningsprogram som bygger på dina egna mål och förutsättningar.

Detta kan en fysioterapeut/sjukgymnast hjälpa dig med

Din fysioterapeut / sjukgymnast vägleder dig till att se samband och identifiera orsaker till det som skapar hinder eller gör ont. Därefter får du förslag på åtgärder, till exempel träning som ger ökad balans, koordination, kondition och styrka. Du kan även få smärtlindring och metoder att hantera stress.

En arbetsterapeut hjälper dig att få bättre flyt i vardagen

När din vardag känns komplicerad och besvärlig kan din arbetsterapeut hjälpa dig att finna lösningar och förenklingar. Till exempel bättre vardagsteknik, led- och handträning, hjälpmedel och bostadsanpassning. Din arbetsterapeut hjälper dig att trotsa dina begränsningar och förbättra din vardag.

Vi finns tillgängliga på vårdcentral

På onsdagar finns fysioterapaut/sjukgymnast tillgänglig på Närhälsan Opaltorget vårdcentral

Nyheter från Närhälsan

1177 Vårdguiden

Enheten ingår i Vårdval Rehab i Västra Götalandsregionen. Det innebär att du som patient själv kan välja vilken rehabiliteringsenhet du vill vända dig till. Läs mer nedan om vilka rehabiliteringsenheter som är valbara.

uiqt|wBxm|mz5tixxitiqvmvH%vozmoqwv5{mxm|mz5tixxitiqvmvH%vozmoqwv5{muiqt|wBkmkqtqi5xmpz{{wvH%vozmoqwv5{mkmkqtqi5xmpz{{wvH%vozmoqwv5{muiqt|wBvizpit{iv5{|%yz{wzmpijH%vozmoqwv5{mvizpit{iv5{|%yz{wzmpijH%vozmoqwv5{m