Kontakta oss

Telefonnummer
0511 - 30810
Telefontid
Måndag-Söndag Öppet dygnet runt
Postadress
Närhälsan Götene vårdcentral
Box 136
533 22 Götene

Besök

Öppettider
Måndag-Fredag 08:00-17:00
Besöksadress
Torggatan 4
533 30 Götene

Vårdcentralschef

Beate Poetzsch
070-055 16 68
 

Synpunkter

Välkommen med dina synpunkter. För medicinska frågor, av- eller ombokningar var god ring eller kontakta oss genom att logga in på 1177 Vårdguidens e-tjänster

E-post

Välkommen till Närhälsan Götene

Din egen vårdcentral

Ibland är det skönt att ha nära till hjälpen. Vi på Närhälsan Götene vårdcentral tar hand om dig som blivit sjuk, skadat dig eller upplever psykisk ohälsa. Hos oss får du en trygg kontakt genom hela livet och vi hälsar barn och vuxna i alla åldrar välkomna!

Välkommen till Närhälsan Götene vårdcentral. Hos oss träffar du läkare och distriktssköterskor. Vi hjälper dig som är sjuk, har skadat dig eller lider av psykisk ohälsa.

Vi är en komplett vårdcentral med många olika verksamheter under samma tak.

Här finns specialistläkare inom Allmänmedicin. Telefonrådgivning av erfarna distrikts- och sjuksköterskor under hela vår öppettid. Distriktssköterske/sköterskemottagning med tidbokning samt astma/KOL och diabetessköterska. På vårdcentralen finns också BVC samt närhet till MVC, Ungdomsmottagning och familjecentral. Psykisk hälsa med kurator. I verksamheten finns även dietist, medicinsk fotvård och STI mottagning.

Vi har eget laboratorium som även servar andra vårdgivare med provtagning så att patienter som är listade vid Närhälsan Götene vårdcentral slipper åka till sjukhusen för provtagning inför besök där. I personalstaben finns rutinerade medicinska sekreterare och undersköterskor som hjälper till kring den medicinska servicen.

----------------------------------------------------------------------

Laboratoriet på Götene vårdcentral

Vi håller öppet för provtagning följande tider:

Helgfria måndagar - torsdagar
kl 8.00-11.00 och kl 13.00-15.00

Helgfria fredagar och dag före helgdag
kl 8.00-11.00

-----------------------------------------------------------------------

 

Ont?

Nyheter från Närhälsan

1177 Vårdguiden

Vårdval

uiqt|wBjmi|m5xwm|%z{kpH%vozmoqwv5{mjmi|m5xwm|%z{kpH%vozmoqwv5{muiqt|wB%vk5ow|mvm5x%vH%vozmoqwv5{m%vk5ow|mvm5x%vH%vozmoqwv5{m