Besök

Öppettider
Måndag-Fredag 08:00-17:00
Besöksadress
Hemgatan 12
547 31 Gullspång

Kontakta oss

Telefonnummer
0551 - 28300
Postadress
Närhälsan Gullspång vårdcentral
Hemgatan 12
547 31 Gullspång

Vårdcentralschef

Przemyslaw Skorupka
070 082 55 32
 

Synpunkter

Välkommen med dina synpunkter. För medicinska frågor, av- eller ombokningar var god ring eller kontakta oss genom att logga in på 1177 Vårdguidens e-tjänster

E-post

Välkommen till Närhälsan Gullspång

Din egen vårdcentral

Ibland är det skönt att ha nära till hjälpen. Närhälsan Gullspång vårdcentral tar hand om dig som blivit sjuk, skadat dig eller upplever psykisk ohälsa. Hos oss får du en trygg kontakt genom hela livet och vi hälsar barn och vuxna i alla åldrar välkomna!

För att vara nära dig har vi mottagning i Hova

Välkommen till Närhälsan Gullspång vårdcentral. vi tar hand om dig som blivit sjuk, lider av psykisk ohälsa eller har skadat dig. Hos oss träffar du läkare. Vi finns även i Hova.

Vi som arbetar på Närhälsan Gullspång vårdcentral har bred kunskap om hela människan och det gör att vi kan erbjuda dig ett professionellt omhändertagande där vi ser till dig och dina behov.

För oss är det viktigt att arbeta med förebyggande insatser. Därför erbjuder vi hälsofrämjande stöd som till exempel hälsosamtal och behandling så att du kan hålla dig frisk och må bra utifrån just dina förutsättningar.

Vi har teamsamverkan inom astma/kol-, inkontinens-, blodtryck- och diabetesmottagning. Vi har även team för psykisk hälsa med kurator. Vi erbjuder också dietist och medicinsk fotvård.
På vårdcentralen finns laboratorium. 

På oss träffar du bland annat distriktsläkare, distriktssköterskor, sköterska specialiserad på infektioner,  kurator samt läkarsekreterare och undersköterskor som hjälper till kring den medicinska servicen.

Vår enda vinst är att du har ett så friskt och skönt liv som möjligt.

Nyheter från Närhälsan

Ont?

1177 Vårdguiden

Vårdval

Läs mer

uiqt|wBxz%zmu%y{ti%w5{swz}xsiH%vozmoqwv5{mxz%zmu%y{ti%w5{swz}xsiH%vozmoqwv5{muiqt|wB%vizlkmv|zitmv5o}tt{xivoH%vozmoqwv5{m%vizlkmv|zitmv5o}tt{xivoH%vozmoqwv5{m