Kontakta oss

Telefonnummer
010 - 4733700
Telefontid
Måndag-Torsdag 08:00-16:30
Fredag 08:00-16:00
Postadress
Närhälsan Landvetter vårdcentral
Brattåstorget 13
438 32 Landvetter

Besök

Öppettider
Måndag-Torsdag 07:45-17:00
Fredag 07:45-16:30
Drop-in
Måndag-Fredag 08:00-11:00
Provtagning/lab
Besöksadress
Brattåstorget 13
438 32 Landvetter

Sjuk kväll eller helg?

Jourcentralen Åby

Vårdcentralschef

Elisabeth Bondeson
 
070-573 07 87

Synpunkter

Välkommen med dina synpunkter. För medicinska frågor, av- eller ombokningar var god ring eller kontakta oss genom att logga in på 1177 Vårdguidens e-tjänster

E-post

Välkommen till Närhälsan Landvetter

Din egen vårdcentral

Ibland är det skönt att ha nära till hjälpen. Närhälsan Landvetter vårdcentral tar hand om dig som blivit sjuk, skadat dig eller upplever psykisk ohälsa. Hos oss får du en trygg kontakt genom hela livet och vi hälsar barn och vuxna i alla åldrar välkomna!

Ni är alla varmt välkomna till Närhälsan Landvetter vårdcentral.

Trygg kontakt för alla på Närhälsan Landvetter vårdcentral.

Lättakut

Lättakut är en del av vårdcentralen. Hit kan du komma för lättare akuta åkommor utan att boka tid!

Här kan du söka för enklare akuta åkommor såsom hosta, feber, snuva, halsont, urinvägsbesvär, ont i öron, hudbesvär, akut smärta och liknande.

Vid åkommor som kräver vidare utredning och uppföljning beställer du tid som vanligt.

Lättakut öppettider

Måndag-fredag kl 08:00-11:00


Vi som arbetar på Närhälsan Landvetter vårdcentral har en bred kunskap om hela människan och det gör att vi kan erbjuda dig ett professionellt omhändertagande där vi ser till dig och dina behov.

För oss är det viktigt att arbeta med förebyggande insatser. Därför erbjuder vi hälsofrämjande stöd och behandling så att du kan hålla dig frisk och må bra utifrån just dina förutsättningar.

Närhälsan Landvetter vårdcentral erbjuder dig förutom läkarmottagning även distriktssköterskemottagning som utför bland annat blodtryckskontroll och sårvård, inkontinensmottagning, allergi- och astmamottagning, diabetesmottagning, hjärt- kärlmottagning och samtalsmottagning. Vår äldresköterska har särskild kunskap och erfarenhet av hälsa och sjukdomar hos dig som är senior. Du erbjuds också rökavvänjning, hjälp med viktnedgång, motion på recept och att göra en hälsoprofil.

Vår enda vinst är att du har ett så friskt och skönt liv som möjligt.

Astma- allergimottagning

Diabetesmottagning

Hjärt- kärlmottagning

Laboratoriet

Samtalsmottagning

Närhälsan Landvetter barnavårdscentral

Barnavårdscentralens uppgift är att stödja dig som förälder i allt vad föräldraskapet innebär och möjliggöra en god utveckling vad gäller hälsa och trygghet hos ditt barn.

uiqt|wBmtq{ijm|p5jwvlm{wvH%vozmoqwv5{mmtq{ijm|p5jwvlm{wvH%vozmoqwv5{muiqt|wB%vizlkmv|zitmv5tivl%vm||mzH%vozmoqwv5{m%vizlkmv|zitmv5tivl%vm||mzH%vozmoqwv5{m