Kontakta oss

Telefonnummer
010 - 4733000
Telefontid
Måndag-Fredag 07:30-16:30
Postadress
Närhälsan Krokslätt vårdcentral
Fredåsgatan 13
Box 2004
431 67 Mölndal

Besök

Öppettider
Måndag-Fredag 08:00-17:00
Besöksadress
Fredåsgatan 13
431 67 Mölndal

Sjuk kväll eller helg?

Vårdcentralschef

Susann Börjesson
Telefonnr: 070-231 94 14
 

Synpunkter

E-post

Välkommen med dina synpunkter. För medicinska frågor, av- eller ombokningar var god ring eller kontakta oss genom att logga in på 1177 Vårdguidens e-tjänster

Välkommen till Närhälsan Krokslätt

Din egen vårdcentral

Ibland är det skönt att ha nära till hjälpen. Vi på Närhälsan Krokslätt vårdcentral tar hand om dig som blivit sjuk, skadat dig eller upplever psykisk ohälsa. Hos oss får du en trygg kontakt genom hela livet och vi hälsar barn och vuxna i alla åldrar välkomna!

Välkommen till Närhälsan Krokslätt vårdcentral. Vi tar hand om dig som blivit sjuk eller upplever psykisk ohälsa. Hos oss träffar du bland annat läkare och distriktssköterskor.

Lättakut

Lättakut är en del av vårdcentralen. Hit kan du komma för lättare nytillkomna åkommor utan att boka tid!

Här kan du söka för enklare nytillkomna åkommor såsom hosta-snuva-freber, halsont, urinvägsbesvär, ont i öron, ögonbesvär, hudbesvär, akut allergi, akut smärta i rygg, knä-fot, nacke-skuldra-axel.

Vid åkommor som kräver vidare utredning och uppföljning beställer du tid.

Lättakut öppettider

Måndag-fredag kl 08:00-11:00


 

Vi som arbetar inom Närhälsan har en bred kunskap om hela människan och det gör att vi kan erbjuda dig ett professionellt omhändertagande där vi ser till dig och dina behov.

För oss är det viktigt att arbeta med förebyggande insatser. Därför erbjuder vi hälsofrämjande stöd och behandling så att du kan hålla dig frisk och må bra utifrån just dina förutsättningar.

På vårdcentralen finns distriktsläkarmottagning, distriktssköterske- och specialistsköterskemottagning, Barnavårdscentral, medicinsk fotvård och laboratorium. Vi erbjuder bedömning, rådgivning, behandling och rehabilitering till personer med psykisk ohälsa.

Du kan också vända dig till oss för vaccinationer, till exempel vid resa eller innan influensasäsongen.

Vår enda vinst är att du har ett så friskt och skönt liv som möjligt.

Närhälsan Krokslätt barnavårdscentral

Barnavårdscentralens uppgift är att stödja dig som förälder i allt vad föräldraskapet innebär och möjliggöra en god utveckling vad gäller hälsa och trygghet hos ditt barn.

uiqt|wB{}{ivv5jwzrm{{wvH%vozmoqwv5{m{}{ivv5jwzrm{{wvH%vozmoqwv5{muiqt|wB%vizlkmv|zitmv5szws{ti||H%vozmoqwv5{m%vizlkmv|zitmv5szws{ti||H%vozmoqwv5{m