Information

Tillfällig information
Den 20 mars 2017 flyttade Primärvårdsakuten Mölndal och bytte namn till Jourcentralen Åby. Ny adress är Katrinebergsggatan 1 Mölndal, i samma lokaler som Västerledens vårdcentral Åby..

Kontakta oss

Telefonnummer
010 - 4733920
Telefontid
Måndag-Fredag 08:00-16:00
Postadress
Närhälsan Lindome Vårdcentral
BOX 109
437 22 Lindome

Besök

Öppettider
Måndag-Fredag 07:45-17:00
Besöksadress
Almåsgången
437 30 Lindome

Sjuk kväll eller helg?

Vårdcentralschef

Inger Albertsson
0733-66 22 53
 

Synpunkter

Välkommen med dina synpunkter. För medicinska frågor, av- eller ombokningar var god ring eller kontakta oss genom att logga in på 1177 Vårdguidens e-tjänster

E-post

Välkommen till Närhälsan Lindome

Din egen vårdcentral

Ibland är det skönt att ha nära till hjälpen. Närhälsan Lindome vårdcentral tar hand om dig som blivit sjuk, skadat dig eller upplever psykisk ohälsa. Hos oss får du en trygg kontakt genom hela livet och vi hälsar barn och vuxna i alla åldrar välkomna!

Du och din familj är välkomna till Närhälsan Lindome vårdcentral när ni är sjuka eller har psykisk ohälsa.
Närhälsan Lindome vårdcentral tar hand om dig och din familj.

Vi som arbetar inom Närhälsan Lindome vårdcentral har en bred kunskap om hela människan och det gör att vi kan erbjuda dig ett professionellt omhändertagande där vi ser till dig och dina behov. För oss är det viktigt att arbeta med förebyggande insatser. Därför erbjuder vi hälsofrämjande stöd och behandling så att du kan hålla dig frisk och må bra utifrån just dina förutsättningar.

Närhälsan Lindome barnavårdscentral

Barnavårdscentralens uppgift är att stödja dig som förälder i allt vad föräldraskapet innebär och möjliggöra en god utveckling vad gäller hälsa och trygghet hos ditt barn.


uiqt|wBqvomz5itjmz|{{wvH%vozmoqwv5{mqvomz5itjmz|{{wvH%vozmoqwv5{muiqt|wB%vizlkmv|zitmv5tqvlwumH%vozmoqwv5{m%vizlkmv|zitmv5tqvlwumH%vozmoqwv5{m