Kontakta oss

Telefonnummer
0500 - 447120
Postadress
Närhälsan Billingen vårdcentral
Ekängsvägen 15
541 41 Skövde

Besök

Öppettider
Måndag-Fredag 08:00-17:00
Besöksadress
Ekängsvägen 15
541 41 Skövde

Vårdcentralschef 

Åsa Breman
0500-447120
 

Synpunkter

Välkommen med dina synpunkter. För medicinska frågor, av- eller ombokningar var god ring eller kontakta oss genom att logga in på 1177 Vårdguidens e-tjänster

E-post

Välkommen till Närhälsan Billingen

Din egen vårdcentral

Ibland är det skönt att ha nära till hjälpen. Närhälsan Billingen vårdcentral tar hand om dig som blivit sjuk, skadat dig eller upplever psykisk ohälsa. Hos oss får du en trygg kontakt genom hela livet och vi hälsar barn och vuxna i alla åldrar välkomna!

Välkommen till Närhälsan Billingen vårdcentral. Hos oss träffar du läkare och distriktssköterkor. Vi tar emot dig som är sjuk, har skadat dig eller som lider av psykisk ohälsa.

Vi som arbetar inom Närhälsan har en bred kunskap om hela människan och det gör att vi kan erbjuda dig ett professionellt omhändertagande där vi ser till dig och dina behov. För oss är det viktigt att arbeta med förebyggande insatser. Därför erbjuder vi hälsofrämjande stöd och behandling så att du kan hålla dig frisk och må bra utifrån just dina förutsättningar.

På vårdcentralen har du även tillgång till läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, astma-KOL mottagning, diabetes/blodtrycksmottagning, laboratorium med mera.

Vår enda vinst är att du har ett så friskt och skönt liv som möjligt.

Bedragare som uppger att han arbetar som läkare på Närhälsan Billingen vårdcentral!

Personer blir uppringda av en man som utger sig för att vara läkare och arbetar på ortens vårdcentral. 

Läs mer!

Närhälsan Billingen barnavårdscentral

Barnavårdscentralens uppgift är att stödja dig som förälder i allt vad föräldraskapet innebär och möjliggöra en god utveckling vad gäller hälsa och trygghet hos ditt barn.

Nyheter från Närhälsan

Ont?

1177 Vårdguiden

Vårdval

uiqt|wBi{i5jzmuivH%vozmoqwv5{mi{i5jzmuivH%vozmoqwv5{muiqt|wB%vizlkmv|zitmv5jqttqvomvH%vozmoqwv5{m%vizlkmv|zitmv5jqttqvomvH%vozmoqwv5{m