Kontakta oss

Telefonnummer
010 - 4416655
Telefontid
Måndag 11:00-12:00
Tisdag 11:00-12:00
Torsdag 11:00-12:00
Postadress
Närhälsan Sotenäs barnmorskemottagning
Idrottsvägen 2B
456 33 Kungshamn

Besök oss

Öppettider
Måndag-Torsdag 08:00-16:00
Besöksadress
Idrottsvägen 2B
456 33 Kungshamn

Verksamhetschef

Ingrid Bouvin
Telefon 070-202 95 91
E-post  

Välkommen till Närhälsan Sotenäs

Din egen barnmorskemottagning

Hos oss på Sotenäs barnmorskemottagning får du en trygg kontakt och vi arbetar för att du ska må så bra som möjligt. På barnmorskemottagningen erbjuds du vård under och efter graviditet, stöd i föräldraskapet, preventivmedelsrådgivning och gynekologisk cellprovskontroll.

Välkommen till Sotenäs barnmorskemottagning. Till oss kan du vända dig ifall du är gravid eller behöver skaffa preventivmedel

Blivande förälder?

Välkommen till inspirationsföreläsning inför er förlossning!

Läs mer och se aktuella datum för inspirationsföreläsningen

Graviditet

Vi vill att du och din partner ska få bästa möjliga upplevelse av graviditet och förlossning och vara väl förberedda på den förändring som förlossning och föräldraskap innebär. Du får hälsovård och stöd under graviditeten av erfarna barnmorskor och läkare. Vi erbjuder föräldragrupper.

Du erbjuds olika typer av fosterdiagnostik, som är ett samlingsbegrepp för medicinska undersökningar av den gravida kvinnan och det foster hon bär. All fosterdiagnostik är frivillig.

Vi har ett väletablerat samarbete med alla barnavårdscentraler och din närmaste förlossningklinik.

Känner du oro inför förlossningen, är ensamstående eller är ung, kan du få särskilt stöd.

Preventivmedel

Vilket preventivmedel som passar just dig kan bero på i vilken situation du befinner dig, på din ålder, din livsstil eller ditt hälsotillstånd. Tillsammans hittar vi det bästa alternativet för dig. Vi utför även test för könssjukdomar.

Cellprovskontroll

Regelbunden cellprovskontroll gör att cellförändringar kan upptäckas och behandlas tidigt. Du som är mellan 23 och 60 år blir regelbundet kallad till oss för gynekologisk cellprovskontroll.

Nya lokaler! 

Från och med den 25 augusti hittar du oss på Idrottsvägen 2 B. Vi bygger helt nya lokaler och kommer under tiden finnas i tillfälliga moduler. Nya Hälsans Hus beräknas klart i början på 2018.


Frågeformulär för journalskrivning

Vi är tacksamma om du vill fylla i följande frågor och ta med formuläret när du kommer på nästa besök. Det underlättar journalskrivningen för oss.

Frågeformulär för journalskrivning

Questionnaire for medical record


Nyttig information

Nyheter från Närhälsan

1177 Vårdguiden

uiqt|wBqvozql5jw}%vqvH%vozmoqwv5{mqvozql5jw}%vqvH%vozmoqwv5{m