Information

Tillfällig information
Vaccinationsmottagning på drop-in mott varje vardag kl 8:15-9:45 samt tisdag eftermiddag, bokningsbara tider (ring för att boka en tid).
Hänvisning
Behöver du vaccinera dig mot TBE, välkommen på drop-in.

Kontakta oss

Telefonnummer
0520 - 494500
Telefontid
Måndag-Fredag 07:00-16:50
Postadress
Närhälsan Källstorp Vårdcentral
Strömsviksvägen 16
461 59 Trollhättan

Besök

Öppettider
Måndag-Fredag 07:25-17:00
Drop-in
Måndag-Fredag 08:15-09:45
Besöksadress
Strömsviksvägen 16
461 59 Trollhättan

Vårdcentralschef

Jan Alvång
Telefon 0520-49 45 00
 

Synpunkter

Välkommen med dina synpunkter. För medicinska frågor, av- eller ombokningar var god ring eller kontakta oss genom att logga in på 1177 Vårdguidens e-tjänster

E-post

Välkommen till Närhälsan Källstorp

Din egen vårdcentral

Här tar vi hand om dig som blivit sjuk, skadat dig eller upplever psykisk ohälsa. Hos Närhälsan Källstorp vårdcentral får du en trygg kontakt genom hela livet. Barn och vuxna i alla åldrar är välkomna.

Välkommen till Närhälsan Källtorp vårdcentral      

Vi som arbetar inom Närhälsan har en bred kunskap om hela människan och det gör att vi kan erbjuda dig ett professionellt omhändertagande. Vi arbetar också med hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande verksamhet.

På Närhälsan Källstorp vårdcentral arbetar distriktsläkare, distriktssköterskor, laboratoriepersonal, kurator och medicinska sekreterare. Vi har också studerande inom alla yrkeskategorier samt utbildningsläkare.

Vi har läkare och sköterskor med olika inriktningar som kan hjälpa dig som lider av bland annat diabetes, hjärt-kärlsjukdom, astma/KOL och inkontinens. Om du vill sluta röka eller vill ha en samtalskontakt hos vår kurator så kan vi ge dig hjälp och stöd.

Vi önskar dig ett så friskt och skönt liv som möjligt.

Aktuellt på vårdcentralen

  • Mindfulness

     Kurs som bygger på Här- och Nu-programmet. Vid förfrågan eller anmälan kontakta via......

uiqt|wBriv5it%vivoH%vozmoqwv5{mriv5it%vivoH%vozmoqwv5{muiqt|wB%vizlkmv|zitmv5sitt{|wzxH%vozmoqwv5{m%vizlkmv|zitmv5sitt{|wzxH%vozmoqwv5{m