Kontakta oss

Telefonnummer
010 - 4416530
Telefontid
Måndag-Fredag 08:00-11:00
Postadress
Närhälsan Uddevalla rehabmottagning
Bävebäcksgatan 5
451 50 Uddevalla

Besök oss

Öppettider
Måndag-Torsdag 07:45-16:30
Fredag 07:45-15:00
Drop-in
Måndag-Fredag 07:45-09:00
Besöksadress
Bävebäcksgatan 5
451 50 Uddevalla

Tf Verksamhetschef

Therese Tysse
0700-82 50 31
 

Synpunkter

Välkommen med dina synpunkter. För medicinska frågor, av- eller ombokningar var god ring eller kontakta oss genom att logga in på 1177 Vårdguidens e-tjänster

E-post

Välkommen till Närhälsan Uddevalla

Din egen rehabmottagning

Hos oss på Närhälsan Uddevalla rehabmottagning får du som vill ha ett mer rörligt och aktivt liv professionell hjälp. Du kanske dras med träningsskador, har långvarig smärta eller av olika orsaker känner dig begränsad i din vardag. Oavsett vad du har problem med är du varmt välkommen att kontakta oss.
 

Det behövs ingen remiss för att söka till arbetsterapeut och fysioterapeut / sjukgymnast.

Det kan finnas många orsaker till att du känner dig begränsad eller har ont. Medfödd skada, idrott, stress, operation, stroke, handskada, artros eller kanske en kombination. Vad än problemen består av, är vårt mål att du ska få ett så aktivt och rörligt liv som möjligt.

Tillsammans med dig skapar vi en personlig rehabplan eller träningsprogram som bygger på dina egna mål och förutsättningar.

Detta kan en fysioterapeut/sjukgymnast hjälpa dig med

Din fysioterapeut / sjukgymnast vägleder dig till att se samband och identifiera orsaker till det som skapar hinder eller gör ont. Därefter får du förslag på åtgärder, till exempel träning som ger ökad balans, koordination, kondition och styrka. Du kan även få smärtlindring och metoder att hantera stress.

En arbetsterapeut hjälper dig att få bättre flyt i vardagen

När din vardag känns komplicerad och besvärlig kan din arbetsterapeut hjälpa dig att finna lösningar och förenklingar. Till exempel bättre vardagsteknik, led- och handträning, hjälpmedel och bostadsanpassning. Din arbetsterapeut hjälper dig att trotsa dina begränsningar och förbättra din vardag.

Öppen mottagning (drop-in)

Vi har drop-in mottagning. Se aktuella tider till vänster.

Idrottsskademottagning

Vi erbjuder därför bedömningar/behandling speciellt för idrottsskador.  Ring oss för att boka tid på vår Idrottsskademottagning. 

Ont?

Nyheter från Närhälsan

1177 Vårdguiden

Enheten ingår i Vårdval Rehab i Västra Götalandsregionen. Det innebär att du som patient själv kan välja vilken rehabiliteringsenhet du vill vända dig till. Läs mer nedan om vilka rehabiliteringsenheter som är valbara.

uiqt|wB|pmzm{m5|%y{{mH%vozmoqwv5{m|pmzm{m5|%y{{mH%vozmoqwv5{muiqt|wBvizpit{iv5zmpijuw||5}llm%vittiH%vozmoqwv5{mvizpit{iv5zmpijuw||5}llm%vittiH%vozmoqwv5{m