Närhälsan Öckerö barn- och ungdomsmedicinsk mottagning

VIKTIG INFORMATION!!
BUM flyttar!

Den 2 oktober byter Närhälsan Öckerö, barn- och ungdomsmedicinsk mottagning adress. Ny adress är Sockenvägen 2, 475 31 Öckerö. Vi har kvar vårt vanliga telefonnummer: 010-473 37 80. Till oss kommer man om man går in i ingång B, bredvid biblioteket. Ej ingång via vårdcentralen. Välkomna!

Kontaktuppgifter

Telefon

Telefontider

mån - tis 8:00 - 15:00

Öppettider

mån - tis 8:00 - 16:00

Besöksadress

Sockenvägen 2, ingång B
475 31 Öckerö

Vägbeskrivning

Hållplats: Öckerö gamla färjeläge

Postadress

Närhälsan Öckerö Barn- och ungdomsmedicinsk mottagning
Sockenvägen 2, ingång B
475 31 Öckerö

Områdeschef

Ann-Charlotte Harrysson
073-068 94 00
E-postadress 
 

OM OSS

Specialistvård för barn och unga

Vi är en öppenvårdsmottagning som erbjuder specialistvård för barn och ungdomar mellan 0-18 år. Vi gör medicinska utredningar och behandlingar av kroniska sjukdomar som inte kräver att ditt barn blir inlagd på sjukhus. Till oss kommer ni oftast på remiss från vårdcentralen eller sjukhuset.

För akut sjuka barn under 1 år har vi jourtider under dagtid. Ring oss för rådgivning och tidsbokning.

För akut sjuka barn över 1 år hänvisar vi i första hand till din vårdcentral.

På mottagningen gör vi utredning, behandling och uppföljning av barn med kroniska åkommor som bland annat allergi, astma, tarm- och krampsjukdom, urinvägsinfektioner och tillväxtproblematik. Även barn med vissa utvecklingsavvikelser och psykosomatiska problem behandlas.

Hos oss träffar ni barnsjuksköterskor och läkare med specialistkompetens inom barn och ungdomsmedicin, barndietister, barnlogopeder samt barn- och ungdomspsykologer.

Mottagningen samarbetar med övriga delar av vården såsom sjukhus, vårdcentraler och barnavårdscentraler. Vi samarbetar också med skolhälsovård, barn- och ungdomspsykiatri samt ungdomsmottagningar.

Information från Närhälsan

Nu är VGR:s nya digitala nyhetskanal igång. Innehållet vänder sig till medarbetare, media och övriga invånare i Västra Götaland.

Alla Närhälsans vårdcentraler erbjuder drop-in för influensavaccination 7-10 november klockan 13:00-17:00. Många vårdcentraler erbjuder även tidsbokning och utökad drop-in för vaccination.

Du kan göra mycket själv för att förhindra att du råkar ut för ett fall och de konsekvenser som kan följa av det. Här följer några tips som kan hjälpa dig att stå stadigare på benen.

Senast uppdaterad: 2017-06-13 16:32