Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet
Hoppa till chatbot

Närhälsan Kallebäck vårdcentral

Ny vårdcentral i Kallebäck öppnar till hösten.

Den 2 oktober 2023 öppnar vi vår första digifysiska vård- och barnavårdscentral. Kontakter och vård kommer i första hand ske digitalt och när vi behöver träffas fysiskt är du välkommen till den nybyggda mottagningen i Kallebäck.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få aktuell information och en påminnelse om när du kan lista dig på den nya vårdcentralen.

Ja, jag vill ha nyhetsbrevet

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård, vi vill kunna möta invånarnas behov och förväntan på en trygg vård med flexibla kontaktvägar och arbetssätt. Genom digifysisk vård får du möjlighet till vård i en trygg miljö, utan att behöva anpassa dig efter hur vården är organiserad eller geografiskt placerad. På Närhälsan Kallebäck vårdcentral och BVC erbjuder vi dig digital vård i första hand och fysisk vård när det behövs. Kombinationen av digitala och fysiska arbetssätt sker efter professionens medicinska bedömning.

Vårdcentralen jobbar bland annat med e-tjänster som videobesök, självincheckning, egenmonitorering, iKBT, 1177 samt en chattfunktion och triagering via nätet som är under vidareutveckling. 

Närhälsan Kallebäck vårdcentral och BVC ligger i ett snabbväxande bostadsområde strax söder om Liseberg, en kort cykeltur från city, tillhörande stadsområde Centrum i Göteborg.Chatta med Liv chatbot logo