Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

FoU-anslag

Anställda inom Västra Götalandsregionen har flera möjligheter att söka anslag för forsknings- och utvecklingsprojekt. Här nedan återfinner du de medel som närmast är riktade till anställda i vårt område för Södra Älvsborg. I toppmenyn återfinns övriga Regionala FoU-anslag samlade.

I våra lokaler återfinns också anslagsgivarkansliet för Lokala FoU-rådet Södra Älvsborg. Rådet verkar för att ge förutsättningarför att forskning och utvecklingsarbete bedrivs inom hälso- och sjukvårdsverksamheterna i södra Älvsborg.  Lokala FoU-rådets hemsida återfinns här.

Inom primärvården bedrivs många projekt. För att möjliggöra det kan primärvårdsanställda i området Södra Älvsborg ansöka om medel för forskningsarbetstid. Medlen benämns Forskarstöd. Dessa medel är riktade som Predoktorand-, Doktorand- och Post doc-medel. Du kan läsa mer om dessa stöd i kolumn till höger och ta del av vilka som har tilldelats medel. Har du tilldelats medel så återfinner du under menyn "För projektledare" mer information om handhavande.

Ansökan:

Tilldelade forskarstöd:
Sammanställningar

Det stöd som söks här avser att ge möjlighet till tjänstledighet i en vecka för att forma din projektidé till en projektplan och/eller skriva en ansökan för forskningsanslag, eller skriva manuskript som planeras att skickas till en vetenskaplig tidskrift.

OBS! Ansökningsperioden öppnar den 15 oktober 2018 (t.o.m. 30 november 2018).

Information

Ansökan

 

Senast uppdaterad: 2018-10-08 10:30