Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Nyfiken på medicinsk statistik?

Välkommen till denna seminariedag inom SM00016 som hålls på FoU-centrum södra Älvsborg i Borås den 28 augusti 2018 (tidigare datum inställt 2:a februari). Dagen är även en separat nätverksdag för forskningsaktiva. Teman är powerberäkning och Inter-Rater-Reability.

Målgrupp: Du som är projektledare, handledare eller doktorand inom primärvård och/eller Folktandvård i Västra Götalandsregionen, liksom inskrivna vid kursen SM00016.

Statistiker Magnus Petersson, en mycket inspirerande, pedagogisk och lättlyssnad föreläsare guidar oss säkert i statistikens värld.

Ta del av inbjudan.

Lämna din anmälan här (via regionkalendern)

 

Nyfiken på statistik?" är del 3 av 5 inom kurs Forskningsmetodik i primärvård och folktandvård (SM00016) som hålls HT 2017-VT 2018.

Övriga fyra seminariedagar
Övriga fyra seminariedagar hålls på olika platser i Västra Götalandsregionen.  Även till dessa är det möjligt att delta/anmäla sig till enstaka tillfällen, utan att vara inskriven till samtliga kursdagar inom SM00016 via kursadministratör nedan*. Här kan du läsa mer om övriga seminariedagars innehåll


För att delta i kursen på forskarnivå SM00016 (5 hp) vid alla fem seminariedagar: Under fem seminariedagar (september år 2017 till maj 2018) har du möjlighet att fördjupa dig i forskningsprocessens olika delar. Seminariedagarna är en kurs på forskarnivå för dig som är doktorand. Kursen SM00016 ger 5 hp efter närvaro vid samtliga kurstillfällen och en posterpresentation. Kontakt för mer information om de fem seminariedagarna och för att att delta på forskarnivå: regional kursadministratör FoU primärvård: inger.marie.hansson@vgregion.se.

Senast uppdaterad: 2018-02-08 13:11