Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Forsknings- och utvecklingsmetodik för chefer och personer i ledande ställning

Våra FoU-centrum ger en kurs i forsknings- och utvecklingsmetodik för chefer och personer i ledande ställning.

Översiktskurs i forsknings- och utvecklingsmetodik för personer i ledande ställning (MFM301, 1,5 hp, grundnivå)

Översiktskursen vänder sig till personer i ledande ställning som är anställda i Västra Götalandsregionen (VGR) inom hälso- och sjukvård inklusive folktandvård i det geografiska området Södra Älvsborg samt vårdgivare som har avtal med Hälso- och sjukvårdskansliet i samma område. I mån av plats bereds övriga sökande (målgrupp personer i ledande ställning tillträde mot avgift av 10 % av ett basbelopp (4650 kr år 2019).

Utbildningen ger redskap för att bättre kunna bedöma och förstå modern medicinsk forskning och dess resultat. Detta  sker genom en insikt i forskningsprocessen från planering till rapportering och implementering. 

Kursinformation och anmälan

Om du vill veta mer om hur VGR hanterar personuppgifter se http://www.vgregion.se/gdprinfo

Kurs för personer i ledande ställning i Skaraborg

FoU-Centrum Skaraborg ger en grundläggande kurs i forsknings- och utvecklingsmetodik för vårdcentralschefer inom primärvård och klinikchefer inom Folktandvården i område Skaraborg. Kursen ges vid efterfrågan. Kursinformation

Senast uppdaterad: 2019-01-14 09:21