Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Nätverksträff för BHV-personal i socioekonomiskt utsatta områden

Tidsåtgång: ½ dag, kl 12.00-16.00
Datum: 2019-02-20
Plats: Chalmers Konferens & Restauranger,Sven Hultinsgata 4, 412 58 Göteborg

Kostnad: Kostnadsfri, vi startar med lunch kl 12 samt bjuder på fika

Anmälan

Information:
Nästa nätverksträff kommer återigen att fokusera på utmaningar i barnhälsovårdarbetet i mångkulturella och socioekonomiskt utsatta områden. Seminariet kommer att ledas av MBHV-psykologerna Emma Nordlund och Linn Arbeus som båda arbetar i Angered. De presenterar Anita Berlins avhandling "Cultural competence in Primary Child Health Care" sedan blir det workshop om olika upplevda utmaningar. Det är samma upplägg och innehåll som vid nätverksträffen i november. Vi upprepar temat för att möjliggöra för fler att ta del av innehållet.  

Nätverket vänder sig till läkare, sjuksköterskor, MBHV-psykologer och chefer i socioekonomiskt utsatta områden i Göteborg och Södra Bohuslän som vill utbyta erfarenheter med kollegor. Syftet med nätverket är att det ska kunna ge kunskapspåfyllnad, inspiration och stärka personalen i sitt dagliga arbete.  Vi tror också att deltagarna tillsammans kan skapa ny kunskap och nya arbetsmetoder och vidareutveckla befintliga metoder och material.

VÄLKOMMEN

Central Barnhälsovård Västra Götaland
Göteborg och Södra Bohuslän


Senast uppdaterad: 2018-12-03 12:37