Material

Här hittar du Aktivitetskataloger, FaR-centerfoldrar, program och annat arbetsmaterial i PDF-format för nedladdning. Materialet är fritt att använda även för dig som arbetar utanför centrala och västra Göteborg.

Under våren kommer en stadengemensam, webbaserad katalog att lanseras. Fram till att den publiceras ber vi er att söka aktiviteter i höstens kataloger nedan. Kontrollera gärna med aktuell aktivitetsarrangör att uppgifterna stämmer!

Aktivitetskatalog för unga

Aktivitetskatalog för vuxna

Prova-på-biljett för förskrivare Gäller endast aktiviteter i vuxenkatalogen. Kontakta aktivitetsarrangören före ditt besök!

Recept - FaR

Recept - MinPlan för barn 6-12 år

Här hittar du material som du som vårdgivare kan ha som stöd vid ditt samtal om fysisk aktivitet. 

Unga

Blad: Min Dag 

Vuxna

Blad: Frågor om fysisk aktivitet

Blad: Stillasittandefråga

Blad: Beredskapsskalor

Blad: Borg-skala

Instruktion för att beställa och trycka material

Spara i favoriter

Om du vill göra dokumenten lätt tillgängliga från din dator kan du lägga till länken till denna sida i Favoriter i webläsaren, ladda ner filen till din dator eller skapa en genväg till dokumentet på ditt skrivbord genom att högerklicka och välja skapa genväg.

Dubbelsidig utskrift?

För att göra en dubbelsidig utskrift behöver du ändra utskriftsinställningarna när du skriver ut. Vanliga inställningar är: liggande format, dubbelsidig utskrift samt vänd längs kortsidan.

Beställa material?

Du som arbetar inom hälso- och sjukvård i centrala och västra Göteborg kan beställa tryckt material kostnadsfritt. Kontakta oss på far-teamet@vgregion.se.