Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Sök uppdragsforskningsprojekt om bemötande på hbtq-diplomerade verksamheter

Den 8 mars - 8 juni 2017 utlyser kommittén för mänskliga rättigheter ett nytt uppdragsforskningsprojekt. Det handlar om att analysera upplevelser av bemötande på hbtq-diplomerade verksamheter.

Uppdrag: Hbtq-personers upplevelser av bemötande inom hbtq-diplomerade verksamheter Västra Götalandsregionen har ett utbildningsprogram för hbtq-kompetent bemötande, den så kallade hbtq-diplomeringen. Syftet med utbildningen är att medvetandegöra normer kring kön och sexualitet och skapa en god vårdmiljö och arbetsmiljö för hbtq-personer. Kunskapscentrum för sexuell hälsa har diplomerat 184 enheter inom Västra Götalandsregionen, till största delen ungdomsmottagningar och barnmorskemottagningar men även vårdcentraler, barnavårdscentraler, öppenpsykiatri och verksamheter på sjukhusen. Uppdraget består av att göra en analys av hbtq-personers upplevelser av bemötandet inom hbtq-diplomerade verksamheter i Västra Götalandsregionen.

Länk: Utlysning av uppdragsforskning om bemötande inom hbtq-diplomerade verksamheter (pdf)

 

 


Senast uppdaterad: 2017-10-18 12:18