Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Inbjudan till konferens om sexuell utsatthet och digitalt våld

Att stötta den som blivit utsatt för sexuellt våld – vad säger forskningen och vad möter ideella verksamheter? Länsstyrelsen Västra Götaland tillsammans med Tjejjouren Väst, Stödcentrum Humlegården och ATSUB/Göteborg bjuder in till en halvdag om sexuell utsatthet och digitalt våld och presentation av verksamheter som erbjuder råd och stöd.

Datum: torsdag den 12 oktober 2017
Tid: 09:00 – 12:15 Registrering och fika från 08:30
Plats: Hörsalen, Länsstyrelsen Västra Götaland, Stora Badhusgatan 2B, Göteborg
Tillgänglighet: Hiss (max 400 kg), tillgänglighetsanpassad toalett samt hörslinga.

Målgrupper: Myndigheter, socialtjänst, hälso- och sjukvård, ungdomsmottagningar, elevhälsan, skola, idéburen sektor samt yrkesverksamma som möter barn och unga.

Information och anmälan: Anmälan görs på Länsstyrelsens webbplatshttp://www.lansstyrelsen.se/VastraGotaland/Sv/kalender/okt/Pages/stotta-utsatt-sexuellt-vald-171012.aspx .

Konferensen är kostnadsfri men anmälan är bindande. Platsen kan överlåtas. Utebliven avanmälan debiteras med 250 kr. Sista anmälningsdag 4 oktober.

Fika ingår. Meddela eventuella allergier vid anmälan. För mer information: info@tjejjourenvast.se


Senast uppdaterad: 2018-06-05 13:51