Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Jobba på SMC i Skövde!

Närhälsan Sexualmedicinskt centrum söker sexualrådgivare, sjuksköterska/barnmorska/socionom till ny mottagning i Skövde.

Vi erbjuder dig ett intressant och stimulerande arbete i samarbete med engagerade arbetskamrater. Den största delen av arbetet innebär enskilda patientkontakter för bedömningssamtal, sexualrådgivning och upplysning avseende sexuell praktik och dysfunktioner. Du kommer tillsammans med en psykolog starta och vidareutveckla SMCs nya verksamhet i Skövde. Arbetet innebär nära samarbete och regelbundna träffar med arbetsgruppen på SMC i Göteborg.

Du är sjuksköterska, barnmorska eller socionom och har läst sexologi. Du ska ha erfarenhet av att arbeta med sexuell och reproduktiv hälsa. Erfarenhet av utvecklingsarbete, psykiatri och grundläggande samtalsutbildning är meriterande. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Vi vill även att du lever upp till Närhälsans kärnvärden; Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande. Hör gärna av dig till oss för närmare upplysningar.

Läs mer om tjänsten och sök jobbet här

Välkommen med din ansökan!


Senast uppdaterad: 2017-10-18 12:18