Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Sex unga och skolans roll 2018

Den 4/12 anordnas Sex, unga och skolans rolls allra första rikskonferens i centrala Göteborg.

 Fokus för konferensen är sex- och samlevnadsundervisning som ett av våra främsta verktyg för att skapa ett mer jämställt och jämlikt samhälle. Genom att uppmärksamma frågor om jämställdhet, identitet, sexualitet, normer, genus, känslor och relationer i elevernas vardag byggs en skola där alla känner sig trygga, mår bra, lär sig och utvecklas. Vi vill visa på hur hälsa och lärande är beroende av varandra och vi vill visa hur just du kan stärka den relationen. 

Sex, unga och skolans roll är ett unikt tillfälle för lärare, elevhälsa, rektorer, övrig skolpersonal samt personal som i sitt uppdrag ska samverka med skolan. Du får utbyta erfarenheter och inspireras tillsammans med kollegor från hela landet. Tillsammans kan vi lyfta sex- och samlevnadsundervisningen.

Tid och plats: 4 december 2018, Svenska Mässan Göteborg
Anmälan: Klicka här för att komma till anmälningssida.
Målgrupp: Lärare, elevhälsa, rektorer och övrig skolpersonal. Vi välkomnar även personal som i sitt uppdrag ska samverka med skolan.
Avgift: Konferensen är kostnadsfri

 


Senast uppdaterad: 2018-10-09 14:58