Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Transpersoners levnadsvillkor ska förbättras

På regeringens uppdrag görs en bred kartläggning av transpersoners villkor och situation i samhället. Kartläggningen ska leda fram till konkreta insatser som bidrar till förbättrade levnadsvillkor och ett tryggare livsutrymme för transpersoner. Uppdraget ska redovisas senast 31 oktober 2017.

Utredningen Stärkt ställning och bättre levnadsvillkor för transpersoner (Ku 2016:05) vill samla så mycket material de kan om hur unga transpersoner och intersex personer har det i Sverige idag.

Webbplats som verktyg i utredningen

Webbplatsen www.transpersonerslevnadsvillkor.se är ett verktyg som transpersoner och intersexpersoner kan använda för att dela sin berättelse, åsikter, erfarenheter och tankar anonymt med de i utredningen.

På webbplatsen finns även information om utredningen och kalendarium för när man kan träffa de som arbetar i utredningen. www.transpersonerslevnadsvillkor.se finns även tillgänglig på engelska.


Senast uppdaterad: 2017-10-18 12:18