Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Utbilda dig i höst!

Anmäl dig till forum sexuell hälsa, en utbildningsdag i praktisk andrologi eller konferens om vulvasmärta.

Praktisk andrologi

Den 17 november anordnas en heldagsutbildning i praktisk andrologi. Dagen vänder sig i första hand till yrkesverksamma som i sitt kliniska arbete undersöker personer med penis och pung. Utbildningen ger en inblick i vad som ingår i ämnet andrologi, kunskap om vanliga variationer på manlig sexualanatomi/ -fysiologi . Inblick i de vanligaste genitala problemen hos personer med penis och pung. Kunskap om hur man tar en sexualanamnes samt kunskap om hur man genomför undersökning.  

Mer information och anmälan till utbildningsdagen i praktisk andrologi hittar du här

Forum för sexuell hälsa

En utbildningseftermiddag med Smittskydd Västra Götaland. Stefan Balogh led arbetsterapeut och psykolog som arbetar med ett öppen förhållningssätt för sexuell hälsa i patientmötet. Erika Gustafsson från forum SKILL kommer också att prata om erfarenheterna med sexuell hälsa tillsammans med personer med intellektuella funktionvariationer.

Här hittar du program och anmälningsinformation till höstens forum

Konferens om vulvasmärta

KSH bjuder nu in personal i VGR till en heldagskonferens om vulvasmärta utifrån ett biopsykosocialt perspektiv. Aktuell forskning påvisar värdet av att se helheten vid behandling. Föreläsarna är verksamma forskare och kliniker med spetskompetens inom medicin, psykologi, fysioterapi och socialantropologi i relation till vulvasmärta.

Mer information, program och anmälan till konferensen hittar du här


Senast uppdaterad: 2017-10-18 12:18