Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Utbildningar i vår

Forum sexuell hälsa om SRHR på vårdcentral och catch-up-utbildning i Sexit

Nu kan du anmäla dig till vårens forum sexuell hälsa, Sexuell och Reproduktiv Hälsa och Rättigheter (SRHR) på vårdcentral. Forum sexuell hälsa är en kostnadsfri utbildning med information om det senaste inom hiv/STI. Den sexuella hälsan är en del av den allmänna hälsan. Vikten av korrekt hiv/STI- provtagning och handläggning är av stor betydelse utifrån smittskyddsperspektiv och en rättighetsfråga. Forumet riktar sig i första hand till dig som möter patienter inom primärvården, även andra intresserade är välkomna. Under eftermiddagen kommer du få möjlighet att utveckla din professionella roll inom området SRHR. Du kan välja om du vill delta på plats eller via webb.

Program, tid, plats och anmälan hittar du här.

Sexit catch-up är en heldags grundutbildning i Sexit för den som är nyanställd eller inte kunnat delta på utbildningen av annan orsak och vars arbetsplats redan gått utbildningen. Catch-up-utbildingen motsvarar alltså den utbildning som vi vanligtvis ger till hela arbetsplatser.

Datum och anmälan


Senast uppdaterad: 2018-02-13 15:08