Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Jenny Sandegård utsågs till årets ST-handledare i Skaraborg

Nyligen tilldelades Jenny Sandegård denna fina utmärkelse. Jenny arbetar som distriktsläkare och klinisk handledare på Närhälsan Ågårdsskogen vårdcentral i Lidköping. De som utser varje års pristagare är ST-läkarna i Skaraborgsområdet. Deras val bland kandidaterna landade detta år på Jenny. Förutöver utmärkelsen, så innebar priset att Jenny fick följa med på Skaraborgs ST-läkares resa till Nordiska Allmänläkarkongressen i Reykjavik på Island

Motiveringen från ST-läkarna till priset löd: ”Alltid positiv och glad! Hon har alltid tid för frågor, har hon inte tid, så tar hon sig tid. Hon är omtänksam och frågar hur man mår, ger energi och är skojfrisk. Samtidigt är hon en klok allmänläkare som är öppen för diskussion och ger goda råd. Hon trivs med sitt jobb, vilket smittar av sig".

Annelie Vinensjö, Maria Berkhout, Micael Elmersson
Studierektorer för ST-läkare Studierektorsenhet primärvård Skaraborg

Fotnot: Studierektorsenhet primärvård i Skaraborg delar ut denna utmärkelsen med namnet "Årets ST-handledare" en gång om året.

Jenny Sandegård,
Distriktsläkare
Närhälsan Ågårdsskogen vårdcentral 
Foto privat
Senast uppdaterad: 2017-10-18 12:27