Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

ST-kurser

Personer som deltar på utbildning

KursDoktorn har fram till 2019-03-31 drivits som en resultatenhet i Närhälsan, Västra Götalandsregionen. Närhälsan har vid årsskiftet 2018/2019 delats i två förvaltningar och i samband med det har ST-kursverksamheten i KursDoktorn en ny tillhörighet i Studierektorsenhet Primärvård i den nya förvaltningen Regiongemensam Hälso- och sjukvård.

För dig som ST-läkare innebär omorganisationen ingen förändring. Vi som fram till nu har arbetat i KursDoktorn fortsätter arrangera kurser i Studierektorsenhet Primärvårds regi. Vi kommer att fortsätta arbeta för att det finns kurser av hög kvalitet för er ST-läkare i allmänmedicin.

Studierektorsenhet Primärvård arrangerar kurser för ST-läkare i allmänmedicin anställda på såväl offentliga som privata vårdcentraler i Västra Götalandsregionen. Även ST-läkare i allmänmedicin från övriga delar av landet är välkomna till våra kurser. Om det är fler sökande än platser till en kurs så prioriteras sökande från Västra Götalandsregionen.

  • Höstens kurstillfällen publiceras i april, ordinarie ansökningsperiod är april-juni.
  • Avbokning utan avgift fram till 2 månader innan kursstart.
  • De kurstillfällen som inte blivit fyllda vid sista ordinarie ansökningsdag är öppna för anmälan till restplats.
  • Vårens kurstillfällen publiceras i oktober, ordinarie ansökningsperiod är oktober-november.

Kvalitetskriterier

  • Specialister i allmänmedicin ansvarar för utbildningens innehåll, konstruktion och genomförande
  • Tyngdpunkt på interaktiv pedagogik

Senast uppdaterad: 2019-05-16 14:44