Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

PTP-tjänstgöring primärvård

Välkommen till informationssidan för PTP-psykologer i primärvård.

Karin Angantyr är övergripande studierektor för PTP-psykologer sedan i februari år 2018. Tjänsten omfattar samtliga geografiska områden inom Västra Götalandsregionens primärvård. Karin har dock sitt lokalkontor på Studierektorsenhet primärvård Göteborg på sin tjänst som omfattar 20 %.

Vi kommer här att utveckla information som kan vara till stöd för dig som handledare, chef eller PTP-psykolog.

Kontaktuppgifter regional studierektor ptp-psykologer i primärvård:
Karin Angantyr
Adress lokalkontor:
Studierektorsenhet primärvård Göteborg
Kungsgatan 12, vån 6
411 19 Göteborg
E-post: karin.angantyr@vgregion.se
Mobil: 070-541 66 81

Karin Angantyr, studierektor ptp-psykologer i primärvård
Fotograf: Anneli Skåreby

Närhälsan delades vid årsskiftet i två förvaltningar och kursverksamheten tillhör nu Studierektorsenhet Primärvård. Vi som tidigare arbetat i KursDoktorn fortsätter arrangera kurser med hög kvalitet.

Medlen ska användas till att hjälpa medarbetare och projekt att utveckla, testa, använda, utvärdera och främja nya innovativa produkter, processer, tjänster, metoder och idéer inom hälso- och sjukvården i VGR. Ansökningsperiod avslutas 30 september.

Jannike Norström har tillträtt på nyinrättad regional studierektorstjänst och uppfyller inom den rollen även den sedan länge vakanta representationen i MUR för specialister i allmänmedicin i VGR.

Mellan den 15 augusti och 30 september 2018 kan du ansöka till kurser i forskningsmetodik som ges vid FoU primärvårds FoU-centrum i Borås, Göteborg, Skövde och Vänersborg.

Senast uppdaterad: 2018-08-16 10:47