Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Vi finns här för dig under coronautbrottet 

Information om provtagning av antikroppstest och PCR - pågående infektion covid-19 hittar du på vårdcentralens egen sida. 

För dig över 65 år och dig som tillhör en riskgrupp, erbjuder vi influensavaccination fr. o. m. 3 november 2020. Läs mer här.

Viktig information inför ditt besök – läs här.

Kom ihåg - det är för tidigt att slappna av. Fortsätt följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

 

Specialistläkare Allmänmedicin

Förvaltning: Närhälsan
Yrke: Specialistläkare
Ort: Mölndal
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Publicerad: 21 september 2020
Sista ansökningsdag: 10 november 2020
Närhälsan Lindome vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Lindome är en väletablerad vårdcentral centralt belägen i Lindome i Mölndals kommun lite utanför Göteborg. På vårdcentralen har vi bland annat mottagning inom: astma/KOL, infektioner, inkontinens, diabetes, äldre mottagning, vaccination med mera. I närliggande lokaler till vårdcentralen finns BVC med familjecentral, med ett gott samarbete mellan verksamheterna. Tillsammans arbetar vi utefter Närhälsans kärnvärden: pålitlig omtänksam och nytänkande

Som medarbetare hos oss kommer du till en positiv arbetsplats med kollegor som arbetar med ständiga förbättringar och som vågar tänka i nya banor. Närhälsan Lindome vårdcentral har genomgått ett stort förändringsarbete som bygger på medarbetarnas engagemang och kunskap inom den egna professionen, och som utvecklas inom teamen där samtliga professioner ingår.

Det goda ryktet som vårdcentralen har genererat innebär att vi listar på patienter/kunder och därför söker vi nu ytterligare en specialist i allmänmedicin. Utvecklingen av den nära vården på vårdcentralen sker utifrån tydliga mål som framkommer i våra styrdokument. Din kunskap och dina tankar är därför viktiga för en fortsatt utveckling av vårdcentralen.

Du kan läsa mer om Lindome vårdcentral på vår hemsida: http://www.narhalsan.se/lindomevardcentral

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter omfattar det breda allmänmedicinska området. Du kommer framförallt att arbeta med mottagningsarbete med planerade mottagningstider, telefon, Närhälsan Lindome Online samt hembesök. Du kommer också att beredas möjlighet att handleda ST-läkare och AT-läkare. Du deltar i läkargruppen som en kreativ medarbetare i förbättringsarbetet tillsammans med vårdcentralens ledning. Vi arbetar strukturerat utifrån affärsplan och utifrån Krav- och kvalitetsboken.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin och med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du innehar språkkunskaper i svenska motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala.

Det är viktig att du är kommunikativ och kan såväl samarbeta som arbeta självständigt. Du har en god empatisk förmåga och ser ett professionellt arbetssätt och gott bemötande som en självklarhet.

Stor vikt kommer att läggas på att du lever upp till Närhälsans kärnvärden; Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.


Senast uppdaterad: 2019-04-24 13:45