Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Vi finns här för dig under coronautbrottet 

Viktig information inför ditt besök – läs här.

New multi-language phone line about the coronavirus.

På grund av hög belastning på labben råder det begränsad provtagning och ditt provsvar för covid-19 kan dröja omkring en vecka. Tänk på att undvika sociala kontakter i väntan på provsvar.

Vänligen följ de regler och rekommendationer som finns för att undvika att smitta andra.

Information om provtagning hittar du på vårdcentralens egen sida.

Boka tid för uppringning

Boka tid för uppringning

Närhälsan byter telefonisystem

Ifall det just nu inte går att boka en tid att bli uppringd på via webben kan det bero på att Närhälsan byter telefonisystem. Kontakta oss då via telefon istället.

Uppdateringen kommer att vara klar 29/3 eller tidigare.

Boka tid att bli uppringd

Här kan du boka en ungefärlig tid då du vill bli uppringd av oss. Du kan bara välja från dagens tider. Vill du bli uppringd följande dag, behöver du gå in igen imorgon.

Välj vad ditt ärende gäller och fyll i dina uppgifter. Om det inte finns något ärende att välja på beror det på att tiderna för dagen är fulltecknade.

För dig som behöver kommunicera via förmedlingstjänst för texttelefoni, bildtelefoni eller teletal. Under "Telefonnummer" anger du telefonnumret till förmedlingstjänsten och i meddelanderutan fyller du i din adress till bild/texttelefon eller telefonnummer.


Senast uppdaterad: 2018-11-19 09:54