Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Närhälsan Hälsoenheten              Projekt Hitta Hälsan

Kontaktuppgifter

Telefon

Caroline Johansson
Projektsamordnare/sjuksköterska
072-192 99 34
caroline.ma.johansson@vgregion.se

Camilla Vikander
Samverkanssamordnare/hälsovetare
072-206 22 64
camilla.vikander@vgregion.se

Carolina Svensson
Projektledare/enhetschef
073-033 17 60
carolina.svensson@vgregion.se

Matkassen - Bra mat för dig och familjen

Här hittar du recept på snabblagade och näringsrika rätter som är bra för hälsa, miljö och plånbok. Recepten är framtagna för att passa hela familjen, oavsett ålder.

På grund av ett mycket stort intresse för projektet behöver vi nu tyvärr pausa möjligheten att anmäla sig till att göra en Hälsokoll.

Vi uppdaterar med information löpande på denna sidan.

Frågor och svar

Läs mer om Hälsokollen och projekt Hitta hälsan i vårt dokument med
Frågor och svar

Hitta hälsans Aktivitetskatalog

Klicka här för att komma till Aktivitetskatalogen!

Aktivitetskatalogen uppdateras löpande under hela projekttiden. 

I aktivitetskatalogen presenteras ett urval av hälsofrämjande aktiviteter och stödjande verksamheter som finns tillgängliga i Alingsås och Lerums kommun. Dessutom presenteras flera digitala alternativ.

Syftet med aktivitetskatalogen är att den ska fungera som en inspirationskälla för dig som vill hitta nya aktiviteter eller önskar någon form av stöd för att förbättra din hälsa. Aktivitetskatalogen finns även tillgänglig för personal som arbetar i hälso- och sjukvården.

Om du har en aktivitet/verksamhet som du skulle vilja att vi presenterar i Hitta hälsans Aktivitetskatalog är du välkommen att ta kontakt med oss.

Befolkningsinriktade insatser

I projekt Hitta hälsan arbetar vi på olika sätt för att främja hälsosamma levnadsvanor. Under hela projekttiden genomförs olika typer av befolkningsinriktade hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande insatser. Insatserna genomförs i samverkan med olika aktörer i samhället.
Välkommen att kontakta samverkanssamordnare camilla.vikander@vgreigion.se vid frågor eller tankar kring samverkan.

Matkassen - Bra mat för dig och familjen

Här hittar du recept på snabblagade och näringsrika rätter som är bra för hälsa, miljö och plånbok. Recepten är framtagna för att passa hela familjen, oavsett ålder.


Senast uppdaterad: 2022-04-21 13:57