Utvecklingscentrum för barns psykiska hälsa

Mamma med barn med psykisk hälsa. Omslagsbild Utvecklingscentrum för barns psykiska hälsa.

Utvecklingscentrum för barns psykiska hälsa bidrar med kunskap om beforskade modeller som förebygger och minskar barn och ungas psykiska ohälsa.

Utvecklingscentrum är en enhet inom Västra Götalandsregionen. Arbetet handlar om forskning, att utveckla metoder för att arbeta för barns psykiska hälsa och att implementera modeller. 

Utvecklingscentrum är ett stöd för verksamheter i regionen och kommunerna som möter barn och unga i deras familjer. Det handlar till exempel om barnhälsovård, skolor och socialtjänst. 

Vill du följa arbetet med att förbättra barns och ungas psykiska hälsa? 

Välkommen att registrera dig för nyhetsbrevet från Utvecklingscentrum för barns psykiska hälsa. Nyhetsbrevet ger regelbunden information anpassad för dig som arbetar med barn och unga inom hälso- och sjukvård, skola eller socialtjänst och för dig som är intresserad av frågor som rör barns psykiska hälsa.

Genom att fylla i formuläret nedan samtycker du till att vi behandlar dina ifyllda personuppgifter för att ge dig information via e-post. Du kan när som helst säga upp prenumerationen på nyhetsbrevet. Vi kommer inte att lämna uppgifterna vidare. Du kan också när som helst ta del av dina uppgifter, säga till om att få dem ändrade eller säga till om att vi tar bort dina uppgifter.

Om du har frågor, vänligen kontakta Utvecklingscentrum för barns psykiska hälsa på utvecklingscentrum.narhalsan@vgregion.se

Välkommen som prenumerant!

Namn

E-post

Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter

Senast uppdaterad: 2018-11-05 16:28