Kontakta oss

Telefonnummer
010 - 4733925
Telefontid
Måndag-Fredag 07:45-15:30
Postadress
Närhälsan Furulund vårdcentral
Tingsvägen 2
433 47 Partille

Besök

Öppettider
Måndag-Fredag 07:30-16:30
Besöksadress
Tingsvägen 2
433 47 Partille

Vårdcentralchef

 Ulrika Berrio Garcia
0702-45 25 50
 

 

Synpunkter

Välkommen med dina synpunkter. För medicinska frågor, av- eller ombokningar var god ring eller kontakta oss genom att logga in på 1177 Vårdguidens e-tjänster

E-post

Välkommen till Närhälsan Furulund

Din egen vårdcentral

Ibland är det skönt att ha nära till hjälpen. Närhälsan Furulund vårdcentral tar hand om dig som blivit sjuk, skadat dig eller upplever psykisk ohälsa. Hos oss får du en trygg kontakt genom hela livet och vi hälsar barn och vuxna i alla åldrar välkomna!

välkommen till Närhälsan furulund vårdcentral. Vi tar hand om dig som är sjuk eller lider av psykisk ohälsa. Hos oss träffar du sköterskor och läkare. Välkommen till oss.

 


Vi som arbetar på Närhälsan Furulund vårdcentral har en bred kunskap om hela människan och det gör att vi kan erbjuda dig ett professionellt omhändertagande där vi ser till dig och dina behov.

För oss är det viktigt att arbeta med förebyggande insatser. Därför erbjuder vi hälsofrämjande stöd och behandling så att du kan hålla dig frisk och må bra utifrån just dina förutsättningar.

Hos oss finns bland annat distriktsläkarmottagning, distriktsköterskemottagning, diabetesmottagning, och laboratorium. Du kan även kontakta oss för vaccination.

Vår enda vinst är att du har ett så friskt och skönt liv som möjligt.

Närhälsan Partille barnavårdscentral

Barnavårdscentralens uppgift är att stödja dig som förälder i allt vad föräldraskapet innebär och möjliggöra en god utveckling vad gäller hälsa och trygghet hos ditt barn.

Nyheter från Närhälsan

  • Reslust – webbspelet om sex, relationer och känslor

    23 maj 2016

    Att resa gör något med oss. Vi söker äventyr. Vi slappnar av. Vi provar nytt. Reslust är webbspelet för dig som är ung och handlar om ömsesidighet och...

  • Stort tack!

    17 maj 2016

    Tack till alla som lämnat inspirerande och värdefulla svar i vår enkät om ny webbplats

Ont?

uiqt|wB}tzqsi5jmzzqwgoizkqiH%vozmoqwv5{m}tzqsi5jmzzqwgoizkqiH%vozmoqwv5{muiqt|wB%vizlkmv|zitmv5n}z}t}vlH%vozmoqwv5{m%vizlkmv|zitmv5n}z}t}vlH%vozmoqwv5{m