Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Klart att du ska jobba hos oss

Avgränsa din sökning

Vill du ha ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter? Bli en del av Närhälsan!

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa.

Bild från Instagram
En fullvärdig måltid innehåller socker, koffein och… hmm… behövs egentligen något mer? 😉 Fredagen är här och helgen närmar sig! Schemat är för min del lite blandat idag, men innehåller ett flertal årskontroller som i korthet går ut på att man följer upp mående och parametrar kring en kronisk åkomma. Avslutningsvis får man inte glömma att kika igenom medicinlistan så att den fortfarande stämmer någorlunda väl! Dessa besök brukar vara mycket lugna och trevliga samt med lite längre tid avsatt. Jag skulle nog säga att just årskontrollerna blivit mina personliga favoriter just för att man får tillfället att lära känna nya människor och deras livshistorier. Hoppas alla får en trevlig helg, så ses vi nästa vecka! Emil, ST-läkare #närhälsan #läkare #allmänmedicin #vårdcentral #läkareinärhälsan
Bild från Instagram
På vårdcentralen finns en mängd olika spännande verktyg att tillgå. Frenzelglas kan vara bra när man vill utreda yrsel eller bara piffa upp tillvaron lite! Torsdagar innebär för mig antingen helt ledigt eller en halv dag på jobbet, främst med drop-in, då jag arbetar 90%. Många i primärvården arbetar mindre än heltid och det händer ofta att man kombinerar läkeriet med något helt annat. Även inom samma arbetsplats har vi lite olika fokusområden och det räcker med att kasta ett snabbt öga på schemat för att se att det samtidigt pågår årskontroller, akuta ärenden, bokade besök, hembesök, rond på äldreboenden, telefonkontakter och onlinebesök. Med regelbundna tider, få jourer och flexibla uppgifter är det inga större problem att finna ett arbetssätt som passar ens egna preferenser! Emil, ST-läkare #närhälsan #läkare #allmänmedicin #vårdcentral #läkareinärhälsan

Senast uppdaterad: 2020-01-16 08:37