Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Klart att du ska jobba hos oss

Avgränsa din sökning

Vill du ha ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter? Bli en del av Närhälsan!

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa.

Bild från Instagram
Vi är nu över 1000 läkare i Närhälsan! Här är 100 av våra ST-läkare samlade i Göteborg på den årliga ST-dagen. Några av dagens ämnen: kvalitet, patientsäkerhet, diabetes och levnadsvanor, och till det en massa erfarenhetsutbyte och utvecklingstankar tillsammans med Närhälsans ledning. Inom kort träffas specialistläkarna på samma sätt. #läkare #allmänmedicin #vårdcentral #närhälsan
Bild från Instagram
Vårt nyinvigda Närhälsan Kliniskt utbildningscenter i Fristad är en modern enhet som ger läkare en effektiv introduktion till svensk primärvård. Här kombineras teoretisk, praktisk och klinisk utbildning. Kompetensutvecklingsprogram erbjuds främst till färdiga eller blivande specialister med utländsk utbildning, men även till läkare med svensk utbildning, exempelvis ST-läkare som behöver förberedas inför utbildningstjänstgöring på sjukhus. Den 18 oktober invigdes centret och här berättar enhetschef Nikolaos Georgiannos om varför satsningen behövs. #närhälsan #läkareinärhälsan #lakareinarhalsan

Senast uppdaterad: 2019-04-24 13:25