Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Vi finns här för dig under coronautbrottet 

Viktig information inför ditt besök och om provtagning – läs här.

Klart att du ska jobba hos oss

Avgränsa din sökning

Vill du ha ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter? Bli en del av Närhälsan!

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa.

Bild från Instagram
Sahar Hadi, som arbetar på Närhälsan Opaltorget vårdcentral, blev nyligen färdig specialist i allmänmedicin och valde att i slutet av sin ST ta SFAM:s specialistläkarexamen. Det är en frivillig examen som man kan ta i slutet av sin ST-tjänstgöring eller som färdig specialist i allmänmedicin. Examen består av fyra delar; en sammanfattning av ST-tjänstgöringen med egna reflektioner, ett skriftligt prov med ett antal patientfall, och så har man under en dag besök av en examinator som bedömer hur man tar hand om sina patienter. Man skickar även in det projekt som man gjort under sin ST. ”Jag gjorde det för att pröva det jag lärt mig under min ST-utbildning i praktisk handling, där patientmötet är i fokus, och för att få feedback och bekräftat av en extern kollega att jag verkligen är färdig specialist. Jag skulle rekommendera alla ST-läkare att göra det”, säger Sahar. #närhälsan #narhalsan #läkare #allmänmedicin #vårdcentral
Bild från Instagram
Här på Närhälsan Högsbo Vårdcentral gapar väntrummet betydligt tommare än vanligt. Vi som alla andra påverkas av det rådande läget och justerar arbetssätt och rutiner, bl.a genom att många besök nu sker digitalt. Ellen, ST-läkare i allmänmedicin #närhälsan #läkare #allmänmedicin #vårdcentral #läkareinärhälsan

Senast uppdaterad: 2020-01-16 08:37