Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Klart att du ska jobba hos oss

Avgränsa din sökning

Vill du ha ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter? Bli en del av Närhälsan!

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa.

Bild från Instagram
Jag och min handledare, Lamia, har nu avslutat det två dagar långa startseminariet för nya ST-läkare i Göteborg. Det har varit lärorikt och vi har blivit bjudna på god mat. Bland annat diskuterades vad som särskiljer allmänmedicin från andra specialiteter. Några av de viktigaste punkterna som kom upp var: Kontinuitet - att följa sina patienter över tid. Bredd - alla åldrar och hela spannet från friskt till sjukt. Helhetssyn - att sätta patienten i sitt sammanhang i till exempel familje- eller arbetslivet. En spännande och utmanande specialitet! / Matilda, ST-läkare #närhälsan #läkare #allmänmedicin #vårdcentral #läkareinärhälsan
Bild från Instagram
Hej! Nu har turen kommit till mig, Matilda, att visa hur min vardag på Närhälsan ser ut. Jag är ST-läkare och har jobbat på Närhälsan Sannegården vårdcentral i cirka ett år, effektiv tid. En av fördelarna med att arbeta på just den här vårdcentralen är den fina utsikten mot hamnen. Den är ännu mer slående när det är strålande sol ute. 🌞 Matilda, ST-läkare #närhälsan #läkare #allmänmedicin #vårdcentral #läkareinärhälsan

Senast uppdaterad: 2019-04-24 13:25