Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Klart att du ska jobba hos oss

Avgränsa din sökning

Vill du ha ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter? Bli en del av Närhälsan!

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa.

Bild från Instagram
Rapport från den tredje och sista dagen med ST- respektive specialistläkare i Närhälsan. Henrietta Arwin, primärvårdschef #allmänmedicin #närhälsan #vårdcentral #1000läkaretillsammans #läkareinärhälsan
Bild från Instagram
Vi är nu över 1000 läkare i Närhälsan! Här är 100 av våra ST-läkare samlade i Göteborg på den årliga ST-dagen. Några av dagens ämnen: kvalitet, patientsäkerhet, diabetes och levnadsvanor, och till det en massa erfarenhetsutbyte och utvecklingstankar tillsammans med Närhälsans ledning. Inom kort träffas specialistläkarna på samma sätt. #läkare #allmänmedicin #vårdcentral #närhälsan

Senast uppdaterad: 2020-01-16 08:37