Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Flyttat för plugg?

Att flytta och börja plugga innebär massa nya saker. Något som är lätt att glömma är vilken vårdcentral man tillhör, och ibland är det skönt med nära till hjälpen. Om du känner dig sjuk, är skadad eller upplever psykisk ohälsa är det till oss du vänder dig först.

 

Gör ett aktivt val - lista dig.

Att välja vårdcentral innebär att du aktivt väljer vilken vårdcentral du vill tillhöra. Det kallas listning. Att vara listad i Närhälsan innebär att du betalar en lägre patientavgift när du besöker din vårdcentral, och vår digitala mottagning Närhälsan Online.

patientmöte

Om Närhälsan

Vi finns med vårdcentraler och rehabmottagningar på hundratals platser runt om i Västra Götaland och vår enda vinst är att du har ett så friskt och skönt liv som möjligt.

Hitta mottagning och boka fysiskt eller digitalt vårdmöte

En pappa med sitt barn

Närhälsan Online

Träffa läkare, psykolog, sjuksköterska eller rehab i din mobil. Ladda ner appen och träffa oss där du är.

Vanliga symptom - när ska jag söka vård?

Här kan du få hjälp att bedöma om du kan vårda dig själv, behöver ringa 1177 för sjukvårdsrådgivning eller söka vård på en vårdcentral, jouröppen mottagning eller akutmottagning. Om du har symtom som inte finns med här eller om du behöver mer råd, ring 1177 eller läs på 1177.se.


Senast uppdaterad: 2022-09-21 11:39