Information

Tillfällig information
Under veckorna 14,15,16 kommer Närhälsan att ha en kampanj om möjligheten att vaccinera sig mot TBE. Behöver du vaccinera dig mot TBE. Ring oss för rådgivning och tidsbokning.

Kontakta oss

Telefonnummer
010 - 4359400
Telefontid
Måndag-Fredag 08:00-17:00
Postadress
Vårdcentralen Kinna Box 259

511 23 Kinna

Besök oss

Öppettider
Måndag-Fredag 08:00-17:00
Besöksadress
Kinnaborgsvägen 3
511 23 Kinna

Sjuk kväll eller helg?

Närhälsan Skene jourcentral

Vårdcentralschef

Eva Pettersson
Telefon (klockan 08.00 - 17:00)
070 - 860 29 69, 010-435 93 96

Synpunkter

Välkommen med dina synpunkter. För medicinska frågor, av- eller ombokningar var god ring eller kontakta oss genom att logga in på 1177 Vårdguidens e-tjänster

E-post

Välkommen till Närhälsan Kinna

Din egen vårdcentral

Ibland är det skönt att ha nära till hjälpen. Vi tar hand om dig som blivit sjuk, skadat dig eller upplever psykisk ohälsa. Hos oss får du en trygg kontakt genom hela livet och vi hälsar barn och vuxna i alla åldrar välkomna!

Hjärtligt välkommen till oss på Närhälsan Kinna vårdcentral!

Vi som arbetar inom Närhälsan har en bred kunskap om hela människan och det gör att vi kan erbjuda dig ett professionellt omhändertagande där vi ser till dig och dina behov.

För oss är det viktigt att arbeta med förebyggande insatser. Därför erbjuder vi hälsofrämjande stöd och behandling så att du kan hålla dig frisk och må bra utifrån just dina förutsättningar.

Vi har till exempel sömnskola och samtalssköterska. Vårt laboratorium är öppet för patienter med remiss från andra klinker och sjukhus som vill ta prover hos oss.

Rehabkoordinator samordnar olika insatser, inom och utanför vården, för att din rehabilitering ska bli så bra och effektiv som möjligt.

Vår enda vinst är att du har ett så friskt och skönt liv som möjligt.

Sömnskola

Välkommen att skicka intresseanmälan via 1177 Vårdguidens e-tjänst  "kontakta mig" (se längst upp till höger på sidan).

Närhälsan Kinna barnavårdcentral

Barnavårdscentralens uppgift är att stödja dig som förälder i allt vad föräldraskapet innebär och möjliggöra en god utveckling vad gäller hälsa och trygghet hos ditt barn.
 

Reumatiker?

Du kan söka medel från Maja och Ruth Anderssons stiftelse.

Läs här

Nyheter från Närhälsan

Ont?

1177 Vårdguiden

Vårdval

uiqt|wBm%vi5ui5xm||mz{{wvH%vozmoqwv5{mm%vi5ui5xm||mz{{wvH%vozmoqwv5{muiqt|wBsqvvi5%vk5x%vH%vozmoqwv5{msqvvi5%vk5x%vH%vozmoqwv5{m